Derry nevner ingen navn, men innrømmer at det tidvis denne sesongen har vært problematisk å observere enkeltspillere som ikke gir alt.

- Jeg har hele tiden valgt å fokusere på min egen innsats. Men om det finnes enkeltspillere i stallen som ser seg selv i speilet og sier de ga alt, så er jeg uenig.
Noen ganger har manglende innsats preget samarbeidet mellom spillerne, både på trening og i kamp. Mer enn dette sier jeg ikke, understreker den sympatiske 35-åringen.

Uproblematiske lønnsforskjeller
qpr.no traff midtbanespilleren under sponsorarrangementet på Loftus Road nylig. Derry sier han ikke har problemer med de store lønnsforskjellene i QPRs spillerstall.

- Jeg går aldri ut på treningsfeltet og tenker at den spilleren har 20.000 pund mer enn meg i uka, og en annen har 30.000 mer. Det er innsatsen som betyr noe, på trening og i kamp.
- Når det gjelder min egen person, har de to siste årene finansielt sett vært de beste i min karriere. Jeg fikk utdelt en bunke kort, og jeg må si meg svært fornøyd med de kortene jeg fikk. Da kan man ikke klage, sier Derry.

Managerambisjoner
Undertegnede intervjuet Derry i februar 2011. Allerede da hadde han begynt å tenke på en karriere som manager. I dag står han med fullført B-lisens, og er klar for å ta steget helt opp.
- Siden vi møttes den gangen har jeg hatt en fin progresjon, og planen er å ta A-lisensen i løpet av året.

- Hva har du lært av andre managere, både positivt og negativt?

- I QPR har jeg vært så heldig å få jobbe under tre managere. Neil Warnock var en fantastisk motivator. Mark Hughes var dyktig på organisering, mens Harry Redknapp har litt av begge disse to egenskapene. Det var det positive. Det negative får du ikke fra meg, sier Derry med et smil.

Fordel
Derry var innom seks klubber før han kom til QPR våren 2010. Midtbanespilleren var en av de viktigste brikkene i opprykket fra championship i 2011, og var en av Neil Warnock´s favoritter, både i kamp og på trening. Den tøffe innstillingen i kamp skiller seg vesentlig fra den omtenksomme fyren han blir med supportere rundt seg.
I januar 2014 går kontrakten med QPR ut. Derry tror likevel han har gode muligheter for å få en ny sesong med klubben.

- Forhåpentligvis gjør min egen historikk i denne divisjonen at jeg stiller med en ekstra fordel når avgjørelsene skal tas. Jeg håper uansett å få lov å være her. Det ville vært fantastisk å returnere tjenesten til QPR ved å hjelpe klubben tilbake til Premier League, sier Shaun Derry.