Av STIAN KARLSEN

McCarthy kom til QPR forrige sommer fra Reading, men måtte finne seg i å tilbringe sesongen på benkplass ettersom Robert Green hadde en av karrierens beste sesonger. Prisen på McCarthy den gang skal ha vært ca £2 mill. Han debuterte for QPR i hjemmekampen mot Liverpool og fikk totalt 3 kamper. 
Kontrakten hans med Crystal Palace er på fire år. 

Andrevalg igjen?
Nå må nok McCarthy sannsynligvis finne seg i å være andrevalg også i Crystal Palace bak Julian Speroni, men det er bedre benker i Premier League enn championship?
Nei, vi forstår selvsagt valget og prioriteringene. 25 år og ambisiøs som denne han virker

£3,5 mill?
Overgangssummen til McCarthy er ukjent, men mye tyder på at den ligger omtrent på £3,5 millioner. Ryktene sier i alle fall at det var en klausul i kontrakten hans med QPR pålydenede samme sum, og mediene meldte tidligere i uken at QPR hadde avslått et bud på £3 mill. 

Ung 2.keeper
Etter at Brian Murphy (tredjevalget forrige sesong) ikke fikk forlenget sin kontrakt med QPR tidligere i sommer, så står nå klubben igjen med Joe Lumley som alternativ nummer to. Lumley er 20 år og kommer fra eget akademi, og så lenge Green holder seg skadefri så er neppe plassen hans truet nevneverdig. 

Dersom ikke QPR har en backup-plan da...

U R´sss