Av DAG HÅKON HELLEVIK/STIAN KARLSEN

Gerry Francis er ikke en mann vi supportere glemmer så lett. Gerry er født i desember 1951 og var altså yngst av spillerne som bidro til at QPR nesten "tok en Leicester" i 1975/76

Gjermund Sægrov, Knut Aksnes, Eivind Vasstrand, Knut Hauglum, Jon Bull, Ronny Petersen, Øyvind Lensnes, Frode Rekve, Øyvind Engelsjord, Steinar Engebretsen, Bjørn Soleng,Terje Justnes, Roy Hojem, Magne Buset,  Tore Karlsen og  Erik Hoelli hadde alle riktig svar og får dermed alle et lodd.

Sammelagt ser da slik ut etter tre oppgaver:

Tre lodd: Øyvind Engelsjord, Ståle Sunde, Eivind Vasstrand, Tore Karlsen, Knut Aksnes, Roy Hojem,  Bjørn Soleng, Gjermund Sægrov, Magne Buset, Jon Bull, Frode Rekve og Erik Hoelli

To lodd:  Lars Erling Næss, Terje Justnes, Øyvind Lensnes, Knut Hauglum og Steinar Engebretsen

Ett lodd: Jon Andre Nilsen, Stig Andersson, Geir Midtveit, Ronny Petersen og Marius Troldmyr 

Vi holder oss fortsatt til det store 1975/76-laget, som inneholdt ikke mindre enn ti landslagsspilere. Spørsmålet er da; hvilke to av de 12 som var kjernen i laget var det som aldri fikk noen A-landslagskamp for sitt hjemland?

Vi minner om reglene. Vi kommer med ny oppgave hver måned, og hver oppgave er del av en sammenhengende konkurranse som går fra januar til juni.  Hvert poeng du scorer underveis gir ett lodd i en trekning, og du har derfor større sjanse for å vinne jo flere oppgaver du klarer å løse.

Vi deler ut to premier, hver av dem en QPR-trøye for sesongen 2016/17. Den ene vinneren trekkes etter at alle loddene hver enkelt deltaker har tjent opp er lagt i samme hatt, mens den andre vinneren er den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien. Deler flere på den siste prestasjonen blir det loddtrekning der også.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2015/16 innen sesongslutt.  Svarfristen for denne oppgaven er 30 april 

Vår "normale" quizredaktør er ute av omløp for noen måneder (http://workdaydone.com) , og svarene skal derfor sendes Stian Karlsen inntil dette omløpet normaliseres. Send svaret ditt til:

stiankarls1@hotmail.no

Skriv (og det er også veldig viktig) APRILQUIZ i emnefeltet