Det var ingen overraskelser i troppen mot Burnley. De bakre fem var som vanlig Green, Assou-Ekotto, Hill, Dunne og Simpson.

På midten var Karl Henry satt opp som "vaktbikkje" foran backrekka og med Barton og Kranjcar sentralt foran seg. Hoilett og O'Neil bekledde hver sin kant. På topp var det Charlie Austin som skulle lage trøbbel for gamle lagkamerater.

Gjensidig respekt
Begge lag hadde åpenbart respekt for hverandre, noe som er naturlig nok ettersom de før kampen ligger som nummer 1 og 2 på tabellen. Burnley presset høyt og hadde¨en åpenbar plan om å ødelegge det oppbyggende spillet til QPR. Dette lyktes de bra med og hadde mye av spillet de første 45 minuttene.

Størst trøbbel skapte de ved sløvhet hos Green og Henry ved et utspill fra femmeteren, noe som resulterte i at Green måtte ut i full strekk på tilbakespillet fra Henry for å unngå at en Burnley-spiller fikk tak i lærkula. Ellers var det en frisparksituasjon fra 25 meter som Green måtte gi en farlig retur på uten at det resulterte i de helt store problemene.

Offensivt hadde QPR lite og by på. Karl Henry hadde lagets største sjanse da han traff rett på Burnley-keeper Heaton fra 12-13 meter etter et innlegg fra kant. Joey Barton hadde et brukbart skuddforsøk fra 25 meter, men Heaton hadde god kontroll på skuddet som gikk meteren utenfor stengene.

Gule kort (fem i antallet) og noen svake dommeravgjørelser er ellers hva man husker fra den første omgangen. Barton var (selvsagt!) en av dem som pådro seg gult og han må dermed sone karantene mot Wigan på onsdag. Kanskje var han heldig som ikke ble utvist da dommeren dømte for viljehands på ham, etter det første gule, og unnlot å gi ham kort.

Ingen endringer
Lagene kom uendret på banen til den andre omgangen, og kampbildet så ganske likt ut som i den første omgangen. QPR så ut til å få mer plass offensivt og etablerte spillet høyere i banen uten at målsjansene dukket opp. Spissparet til Burnley med Sam Vokes og Danny Ings har vært fralige hele sesongen, og har funnet tonen svært godt. Det kom tydelig frem i det 65 minutt da Ings fant Vokes midt på halvdelen til QPR. Ings satte på turboen og Vokes fant ham med en "blindpasning" som åpnet QPR-forsvaret. Alene med Green gjorde Ings ingen feil og Burnley tok ledelsen. Høy kvalitet på det Burnley leverte ved ledermålet.

QPR måtte høyere i banen i jaget etter poeng. Jenas, Chevanton og Phillips kom inn for Henry, O'Neil og Kranjcar. Trykket offensivt kom umiddelbart og den største sjansen til QPR etter 73 minutters spill. Joey Barton slår en presis dødball på bakre stolpe som Hill header inn foran mål. Heaton i Burnley-buret slå ballen ut i feltet og Dunne får en tå på ballen. Fra fem meter går ballen over mål, noe som nesten var en større prestasjon enn å treffe selve målet

QPR fortsatte å trykke på, men slet med å komme til flere store sjanser. Da Barton felte Ings noen få minutter før slutt og hjemmelaget fikk en litt billig straffe var løpet kjørt. Den samme Ings satte straffen sikkert bak Green og Burnley kunne juble for tre poeng.