Av STIAN KARLSEN

Årets kutt

En soleklar kandidat. Nedum Onuoha vinner denne uten konkurranse. Flengen han pådro seg på kinnet i tapet mot Arsenal på Loftus Road er noe av det kraftigste vi har sett på lange tider. Bildet taler vel for seg selv.

Årets kløne
Rio Ferdinand får denne for sin sammenlagte innsats i QPR-trøya. Var stort sett involvert i det som var av baklengsmål da han var på banen. Ingen spesiell situasjon han får denne prisen for, men forfallet til denne mannen er nesten fascinerende. Ble aldri den lederskikkelsen vi håpet han kunne bli. 

Årets scoring
Her er det to åpenbare kandidater. Bobby Zamora og Matthew Phillips


Jeg kårer Phillips sin til årets scoring, selv om humøret var langt bedre da Zamora leverte sitt bidrag i bortekampen mot WBA. 

Årets tweet
Dere trodde sikkert at Joey Barton skulle dukke opp her, men denne går til Tony Fernandes og er ikke fotballrelatert. Den gjorde oss oppmerksom på at det faktisk finnes ting i livet  som er viktigere enn fotball. #AirAsia #flystyrt

 

Årets kamp
Bortekampene mot WBA og Sunderland er gode kandidater. Jeg syntes også at Liverpool hjemme var en stor fotballkamp av QPR hvor vi hadde fortjent både ett og tre poeng. 
Nja... det må neste bli WBA borte. 1-4 med QPR som bortelag i Premier League er sjelden kost. 1 januar 1992 Old Trafford var vel sistgang 

Årets flopp
Samme som årets kløne. Rio Ferdinand.

Årets bomkjøp
Mauricio Isla. Hentet inn som vingback til Redknapp sitt 3-5-2 system. Det ble skrotet etter et par kamper og Isla har stort sett virket malplassert siden. Han var riktignok ikke et kjøp, men likefullt får han denne æren. 

Årets mest uheldige
Alejandro Faurlin på grunn av sin kneskade. Vinner av den premien for tredje året på rad, alle av samme årsak. Rett og slett hjerteskjærende da han hinket av banen mot Tottenham i fjor høst. Stakkars mann.

Årets Taarabt-trening
Dette kunne fort vært utdrag fra de timene Taarabt har hatt på treningsfeltet denne sesongen. Talentet er like udiskutabelt som den dårlige fysiske formen

 

Årets spiller
Dette står i mine øyne mellom Charlie Austin og Robert Green. Min stemme går til Austin som har stilnet alt av kritikere etter 18 mål i sin første premier league-sesong. I tillegg har han stort sett jobbet knallhardt for laget og vært lojal mot trenerstab og fans. 
Green har levert over hva vi kan forvente og hanket inn noen få poeng på "egenhånd". 

I mine øyne er Austin soleklar og Robert Green en like klar nummer to. 

Hva syntes dere?