Av STIAN KARLSEN

Det var langt fra spennende det som Jimmy Floyd Hasselbaink sendte på banen til årets siste seriekamp. Her var det en miks av unge spillere og etablerte folk med utgående kontrakter. 

Kanskje reddet Karl Henry en videre QPR-karriere med sin kampvinnende scoring?

Sjanser i begge ender
Den første omgangen var ganske underholdende i sommervarmen på Loftus Road. Ingen av lagene hadde noe som helst å spille for, og kanskje senket lagene skuldrene litt av dette. 

QPR var nærmest etter to avklaringer på streken fra Bristol City. Disse "redningene" kom rett etter hverandre og noen få minutter før pause. Først ble Clint Hill sin heading reddet på bakre stolpe, så plukket Galdwin opp returen og satte opp Hall fra kloss hold, men også denne ble reddet på strek. 

El Khayati, Washington og Faurlin hadde også gode forsøk i den første omgangen, mens Bristol City´s Kodjia tvang frem en god redning av Ingram da han var alene gjennom ti minutter før hvilen. 

Lee Tomlin er også en farlig Bristol-mann og skuddet hans rett før hvilen gikk via Karl Henry og i tverrliggeren. 0-0 til pause var mer tilfeldig enn ved mange andre anledninger denne sesongen. 

Ch2meQsXEAAki7-.jpg-large.jpeg

Bristol City best
Det var bortelaget som startet best etter pause. Kpekawa, som har hatt tillitt den siste tiden, ga bort ballen og Kodjia sitt skudd strøk utenfor fra veldig god posisjon. Kpekawa heldig som ikke ble syndebukk. 

Karl Henry!!!
Karl Henry er på utgående kontrakt etter tre år i klubben, og det er delte meninger om hans fremtid. Han la definitivt inn en god søknad om ytterligere forlengelse av kontrakt etter 64 spilte minutter. En strålende scoring med høyrebeinet fra hjørnet av "boksen". Avslutningen curlet deilig bort i det lengste hjørnet til O´Donnell i Bristol-buret. 

Grei seier
Til tross for flere sjanser begge veier så ble det ikke flere scoringer, og QPR kunne gå av banen og vite at man ble nummer 12 i championship sesongen 2015/16. Det er helt greit, men særlig spennende har det vel i ærlighetens navn vært. Nå ser vi frem til pre-season og august med sesongstart. 

Ch3ReBAXIAETLuU.jpg-large.jpeg

U R´sss

QPR: Ingram; Onuoha, Hall, Hill, Kpekawa; El Khayati, Henry, Faurlin, Gladwin (Petrasso 67); Chery (Hoilett 59); Washington (Polter 74).
Ubrukte innbyttere: Lumley, Perch, Prohouly, Grego-Cox.