Befriende seier!

Josh Scowen scoret en perle mot sine gamle lagkamerater i Barnsley og avgjorde oppgjøret på Loftus Road. Det gir QPR et godt pusterom fra den akutte nedrykksstriden. 

DVHaqC7WsAE_RfD

Fem bytter ble det etter det miserable tapet mot Bristol City sist. 
Lynch, Perch, Cousins, Wszolek og Smith kommer inn. Det betød at Baptiste, Bidwell, Furlong, Luongo og Oteh var ute. For ordens skyld tar vi med at fraværet til Furlong og Luongo er grunnet skader. Største overraskelse var vrakingen av Jake Bidwell, som har hatt "klippekort" på venstrekanten hele sesongen. 

På en regntung,kald februardag i W12 så stilte da QPR med følgende lag:

Smithies med Onuoha, Robinson og Lynch foran seg. Robinson og Wszolek som vingbacker. Sentralt tok Cousins plassen til Luongo sammen med Freeman og Scowen. På topp var det Smith og Washington som skulle true Barnsley-målet. 

Tidlig gult for Cousins 
Jordan Cousins var kanskje vel spillesugen for allerede etter fem minutter gikk han i dommerens bok med gult kort, etter å ha holdt igjen en Barnsley-spiller. Første halvdel av første omgang var det ikke så mer og referere til. QPR hadde mest ball og Barnsley virket hakket vassere offensivt når de første hadde ball. Det er litt symptomatisk for hvordan sesongen 2017/18 har vært hittil. 

Barnsley var seks poeng bak QPR ved kampstart og kjemper mot nedrykk. De kom likevel til Loftus Road med en tydelig offensiv plan og stod ganske høyt i banen. De var åpenbart ikke skremt over hva spissene til Ian Holloway kan tilby. 

Første mulighet
I åpent spill var ikke QPR noen stor trussel, men ved faste situasjoner er laget og da spesielt Smith farlige i boksen. QPR sin første mulighet kom da også etter en corner etter drøye halvtimen spilt. Luke Freeman serverer James Perch på bakre som får til en brukbar heading fra 12 meter, men ballen flyter over tverrliggeren. 

Barnsley med sin beste mulighet minuttet før hvilen da Hammill banker til fra hjørnet av 16-meteren mot kortehjørnet til Smithies. Smithies redder forsøket komfortabelt til corner. 

En ganske søvndyssende omgang ender 0-0. QPR maktet ikke å komme til sjanser, men defensivt hadde man god kontroll

Scowen´s første
Tre minutter ut i andreomgang skulle den forløsende førstescoringen komme. Innlegg i feltet blir klarert og QPR roper på straffe etter at Smith går i bakken. Scowen plukker opp klareringen og legger den på høyrefoten fra drøye 20 meter. Avslutningen curler han elegant opp i Barnsley-keeper Townsend sitt venstre hjørne. 

Scowen jubler selv om scoringen er mot hans gamle lagkamerater. Scowen kom fra nettopp Barnsley til QPR denne i sommer. 

Mer liv
Scoringen skapte litt liv og røre i matchen og begge lag var villig til å ofre litt mer. 
QPR det beste laget denne perioden, uten at det ga uttelling. 

67 minutter spilt når Holloway gjør sitt første bytte. Et bytte han skulle angre på kun minutter senere...

Ryan Manning kom inn for Jordan Cousins. Fire minutter senere, og knapt svett, var Manning på vei inn i dusjen etter å ha fått marsjordre av dommeren. Manning kommer sent inn  i taklingen på Barnsley-spiller Mills. 

God kontroll
QPR har brukbar kontroll etter det røde kortet. Holloway velger å ta Smith med drøye ti minutter igjen Bright Osayi-Samuel kommer inn. Fornuftig bytte som gjøre at QPR har mer fart i eventuelle overganger. 

Mye skjer i sluttminuttene
87 minutter spilt da Barnsley kommer til en stor sjanse. Litt kaos i QPR-feltet ender med en avslutning fra 10-11 meter rett foran mål., men Lynch får klarert på tre meter. 

Siste QPR-bytte kommer i siste spilleminutt da Bidwell erstatter Washington for å sikre poengene. 

QPR er farlige på kontringer med Bright Osayi-Samuel og skaper flere gode muligheter i sluttminuttene. Det blir likevel ikke flere mål og etter fire minutter tillegg kan gutta fra W12 strekke armene over hodet etter å ha sikret tre poeng. En solid andreomgang fra våre gutter og tre veldig viktige poeng skaper trygghet.

Solid defensivt
Bestemann hos QPR denne dagen finner vi i de bakre rekkene. Hele laget gjorde en solid defensiv jobb denne ettermiddagen, men Joel Lynch var involvert i mange avgjørende situasjoner. Han leverte varene defensivt gjennom samtlige 90 minutter og er i tillegg solid med ballen i beina. 

U R´sss

QPR-Barnsley 1-0 (0-0)
Mål: Scowen (48)
Rødt kort: Manning (71)

QPR: Smithies, Lynch, Robinson, Onuoha, Scowen, Freeman, Cousins (Manning 67), Wszolek, Washington (Bidwell 90), Smith (Bright) 

 

 

 

 

  • 2018

    Det er bilhuggeri for gamle slitne biler.Burde det ikke vært et halshuggeri for FA-assembelet?

    2018-02-05 12:56:15
    [Svar]