Av STEINAR SÆTHER

Tapet for Preston sist lørdag beskrives både som uflaks og unødvendig. 1-0 ganske tidlig blei til 1-1 på et realt møkkamål omtrent på 45 min spilt - og prestene gjorde sitt andre i andre. Lagene hadde hvert sitt stolpetreff, ergo kunne kampen endt med hva som helst. Holloway sier i ettertid at han angrer på at han skifta såpass mye på mannskapet fra forrige kamp.

Naboen i sørvest, Brentford, har en langspurt gående for å kapre en av plassenne i sluttspillet. Formen er god og avstanden 3 kamper før slutt er på kun 4 poeng. De er nummer 10 og flere av de andre lagene over, også de innafor sluttspillssona, er i dårligere form.

Hjemme på Griffin Park har de spilt seg fram til 8-10-3 og 34-22. I praksis sier tallene at de nesten aldri taper hjemme men at de de sliter med å avgjøre en del kamper. Når de først vinner er det med 2-3 mål. Viktig å vite at eks-klubben til Bidwell og Smith er det laget i championship som har gitt vekk flest poeng fra ledelse, hele 24 til nå!

Begge lag har fravær i ettermiddag. En noe uviktig mann for biene mens det er tvil rundt to til, Judge og Bjelland. Vi har antagelig 5 mann ute, Onuoha, Lynch, Wheeler, Hall og Smithies. Sistnevnte og kona venter barn i disse dager, og Ingram står trolig. Enda fire stykker er tvilsomme, Perch og Mackie, samt Baptiste og Robinson.

Hjemmelaget har fått et tak på oss gjennom de siste åra, og med tanke på hvilke ulike situasjoner lagene er i - biene i sin kamp for opprykk og vi i ingenmannsland, og at dette er et lokaloppgjør - anser jeg hjemmelaget for å være store favoritter.

Håpet om at vi klarer en U, for vi er gode comeback kids! - lever selvsagt, men jeg trur det ikke. 3-1?