Det er en stund siden sist QPR har møtt lag fra Premier League. Sunderland har riktignok slitt i sesonginnledningen, men har en tropp som på sitt beste kan slå de fleste i toppdivisjonen.

Jimmy Floyd Hasselbaink varslet tidlig at det ville bli rokering på laget etter helgens tap i Huddersfield. Endringer ble det...

Laget
Av de fem bakerst på banen, backrekka + keeper, var det kun Caulker som var igjen fra laget i helgen. Ingram stod mellom stengene og hadde Kakay og Hämäläinen på sidebackene foran seg. Caulker og Lynch var midtstoppere.

På midten var det også én som hadde "overlevd" siden sist. Jordan Cousins startet denne gang sammen med Sandro, El Khayati, Wszolek og en Washington som var trukket ned i en kantrolle på midten i dette oppgjøret. Sylla startet på topp for QPR denne kvelden.

I Onuoha sitt fravær så var det Steven Caulker som bar kapteinsbindet.

Jevnt
Førsteomgang var svært jevnspilt. Sunderland hadde de største mulighetene i omgangens første halvdel og Ingram reddet oss glimrende ved to anledninger etter skudd fra Kirchoff og Watmore den første halvtimen. Ingram har forøvrig imponert i de cupkampene han har hatt sjansen denne sesongen.

For QPR var det en Lynch-heading og to skudd fra henholdsvis El Khayati og Sylla som kunne endt ut i ledelse til pause.

Sunderland hevet tempoet
Bortelaget startet klart best etter hvilen. Nærmest kom de da Jordan Cousins klarerte på linjen etter en Paddy McNair-avslutning. Det skulle ikke bli kveldens siste fra den tidligere Man Utd-stopperen.

QPR kom seg helskinnet gjennom presset og begynte så smått og prestere litt offensivt selv. Cousins var involvert da han slo innlegget til Washington som kun var centimeter unna å gi QPR ledelsen med pannebrasken.

Cousins redder på streken fra McNair

Sandro elsker ligacup
Etter kvarteret av andre omgang så tok QPR ledelsen. El Khayati slo en corner mot bakre stolpe. Der sto Lynch som sendte ballen inn i feltet til Sandro. Sandro fikk ballen litt bak seg, men viste glimrende teknikk da han fikk avsluttet i hjørnet. Hans tredje i turneringen etter at han scoret to mot Rochdale i forrige runde.

"The Beast" scorer i ligacupen igjen. Blir han å se i ligaen også?

QPR var i førersetet og tok nå også over kampen. El Khayati var nær på et skudd like etter scoringen. Sunderland-manager David Moyes var tvunget opp i ett hjørne og måtte gjøre endringer. Han gjorde samtlige tre bytter samtidig. Om det var utslagsgivende skal være usagt, men minuttet senere så lå utligningen i nettet. Nevnte McNair spilte vegg i feltet og avsluttet klinisk under Ingram til 1-1. Da var det 20 minutter igjen på klokken.

JFH bytter
Seb Polter og Massimo Luongo kom inn for QPR i jakten på en ny ledelse, men det ble ingen suksess. Bortelaget tok ledelsen etter at Ndong sitt skudd ble reddet av Ingram og McNair var først på returen. Med 10 minutter igjen hadde Sunderland snudd kampen.

QPR prøvde, men maktet ikke å svare på scoringen og etter tre minutter tillegg så var kampen over.

Positivt
QPR matchet Sunderland svært godt i denne kampen. Nivåforskjellen var ikke så avskrekkende som man skulle tro med den formen som QPR har vist den senere tid. Helt kynisk sett så var kanskje dette det beste som kunne skje? En positiv opplevelse og cupexit...

Bittert, men positivt.

Kampene kommer på løpende bånd fremover og en god opplevelse var helt nødvendig her. Nå venter Birmingham hjemme og Burton borte den kommende uken.

Av andre positive ting så bør det nevnes at vi har unggutter som kommer inn å gjør en god jobb. Finske Niko Hamalainen og Osman Kakay gjorde seg absolutt ikke bort mot god motstand og viser at de kan være med å utfordre forsvarsrekka i fremtiden.