​Bristol Wells

Rødstrupene er styrka, vi er tilsvarende svekka.

Av STEINAR SÆTHER

1 Badge.pngPrestasjonen sett under ett på Ewood Park var ikke så aller verst. Så er det dette med at mål avgjør kamper, da - både framover og bakover. Vi er verdens beste bevis på det denne sesongen, slipper inn enda flere (enkle) skåringer enn vi sjøl skårer. Derfor taper vi sånne kamper. Derfor kommer vi ikke særlig mye høyere enn den 14. plassen vi besitter før kampen i dag.

For den eller de som ikke har fått det med seg: Vår forbannelse særlig denne sesongen er at vi ikke har lov å kjøpe spillere som f.eks Nakhi Wells til £ 4-5 millioner, som Bristol City kunne ta seg råd til. Vi kan kun hente spillere på lån eller ytterst få gratissigneringer. Hjertesukk: Jeg blir motløs av alle dem som på nettet i England og London og i QPR-miljøet kaller både ledelsen og Warburton for idioter og talentløse, uten ambisjoner, og mye annet rart, eller meningsløst, om du vil. Da hensyntar de ikke det faktum at vi måtte betale £ 40 millioner i bot for de forrige eskapadene. Eierne av Championship er ikke de samme som eier Premièr League, og reglene for kjøp er helt annerledes. Hadde vi kjøpt Wells hadde vi samtidig pådratt oss eiernes vrede på nytt, og straffa og konsekvensene vil jeg ikke tenke på engang! Vår hovedoppgave er å ta nok poeng til å overleve i divisjonen, alt snakket om sluttspill er meningsløst.

Bristol City under ledelse av en av mine manager-favoritter Lee Johnson, kommer til KPFS i dag som en aktør innafor og utafor sluttspillssona. Før avspark er de nummer 6 og med stadige ambisjoner om opprykk. De har manglet det siste stabilet elementet for å holde seg tettere opptil direkte opprykksplass. Derfor tok de seg råd til Nakhi Wells. Og helt på tampen kom Norges Markus Henriksen på lån fra Hull. Smart!

Rødstrupene har spilt seg fram til 6-4-4 hjemme og 7-4-4 borte, og særlig bortetallene vitner om kvalitet. Forrige kamp ga seier 1-0 på Madejski over Reading. 3 seiere på rad gir håp om opprykk, for lagene rundt og over er like ustabile som de sjøl har vært. Til og med Leeds og WBA har rota skikkelig seinest, dog trur jeg førstnevnte med skadede spisser på plass igjen ikke dummer seg ut videre utover våren.

Foruten Wells og Scowen, har altså Leistner reist til FC Køln på lån, og lånene til Smith og Mlakar opphørt. Oteh er tilbakekalt fra Bradford og unge Clarke sin ankomst på lån fra Spurs er kjent for alle. Fravær: Cameron og Owens er ute for oss, Barbet er nok på benken i dag. Afobe er ute hos rødstrupene, kanskje to mann til.

Det har vært jevnt i ligasammenheng disse lagene i mellom. 34-25-31 fordel oss forteller historien. Forrige møte på samme bane var i liga cupen, den som endte temmelig friske 3-3 og straffeseier til oss etterpå.

Bristol City kommer som marginale favoritter, så ærlige skal vi være. De har altså styrka seg, vi er noe svekka. Poeng kan det bli men frykten alle har er at Wells får spilletid og skårer - sjølsagt uten å feire. Jeg ser for meg 1-2 til bortelaget, dessverre. 

  • 2020

    Helt riktig det Steinar med tanke på kritikken i forhold til ambisjoner i henhols til FFP.Glad vi fortsatt har eze, samuel og manning etter dette vinduet.

    2020-02-01 11:45:59
    [Svar]