B-laget tapte i ligacupen i midtuken og nå skulle våre beste menn slå tilbake. Swansea borte er en tøff nøtt å knekke.

Leistner ute med skade og Scowen ute av troppen. Cameron og Baptiste kom inn som erstattere.

Det betød Lumley i mål med Rangel, Baptiste, Lynch og Bidwell i backrekka. Midtbane med Eze på høyrekant, Freeman venstre og Luongo/Cameron sentralt. Hemed og Wells på topp.

God start
QPR startet kampen i fint driv og la press på Swansea tidlig. Flere gode dødballer  og fint spill sørget for at Swansea-forsvaret hadde mer enn nok med å klarere ballen fra eget felt.

Massimo Luongo fikk en stor mulighet etter 9 minutter. Hemed og Freeman kombinerte fint i feltet, Freeman med en overstegsfinte før han legger ballen til rette for Luongo på 17 meter. Skuddet går centimeter utenfor stengene til Swansea-keeper Mulder.

En mulighet, en scoring
Etter den gode perioden så skulle QPR få en "midt i fleisen" etter kvarteret spilt. En lang krysser fra Swansea sin høyreside havnet på hodet til McBurnie på bakre stolpe. Han headet ballen ned til Baker-Richardson som banket inn ledermålet fra syv meter bak en sjanseløs Lumley.

Tre minutter senere burde samme mann ha gjort 2-0. En av de groveste bommene undertegnede har sett på en stund. Lav ball inn i feltet sklir forbi alt og alle. Baker-Richardson avslutter på åpent mål fra 2-3 meter og setter avslutningen over mål.
Godt for QPR og godt for kampen!

Etter halvtimen kommer QPR til en god mulighet ved Luke Freeman. Nahki Wells jobber steinhardt, ser ut til å miste ballen, gjenvinner den og setter opp Freeman på 13 meter. Dessverre for Freeman må han avslutte med "støttebeinet" (høyre) og avslutningen ender midt på keeper.

Lumley reddet Eze
39 minutter spilt da Swansea legger litt press på QPR. Det ender med at Ebere Eze kommer ned å "hjelper" forsvaret. Han dribler seg inn i egen 16 meter og mister ballen. Den havner hos målscorer Baker-Richardson som bør score fra 6 meter. Joe Lumley gjør en strålende redning på avslutningen fra Baker-Richardson som strengt tatt burde scoret hat-trick denne omgangen.

Mer skjedde det ikke i 1 omgang og lagene tok pause på stillingen 1-0.
Jevnspilt omgang. QPR sovner defensivt ved et par anledninger og da blir det straks farlig.

2 omgang
Det første kvarteret av omgangen var blottet for målsjanser. Swansea mye med ball og la stadig større press på QPR, men klarte ikke produsere målsjanser verdt å nevne. Den første muligheten kom i det 65 minutt og da var det QPR ved Nahki Wells. Innlegg fra høyre som finner Wells på femmeteren alene. Innlegget kommer litt bak spissen som fører til at han kommer i ubalanse. Avslutningen går over mål. God mulighet for Wells som fremdeles jager sin første scoring i QPR-trøya.

Kampen ble mer livlig etter dette. McBurnie prøvde seg for hjemmelaget med ett skudd fra 18 meter like etter, uten å lykkes, før Eze gjorde omtrent det samme i andre enden av banen like etter. QPR kom bedre inn i matchen.

McClaren gjorde sitt første grep etter 70 minutter. Matt Smith kom inn på banen for Eberechi Eze. Offensiv tankegang og et riktig bytte. Eze ikke riktig venn med ballen denne ettermiddagen.

2-0
Bare fem minutter etter offensiv tankegang så ble QPR straffet. Swansea rullet opp QPR-forsvaret. Connor Roberts kjører en skuddfinte før han presser ballen inn i nettet via desperate forsvarere. Med under kvarteret igjen på klokka så begynte de rosakledde fra London å innse at det trolig ikke ble poeng i Wales.

De prøvde å legge press på Swansea og det kom til paniske tendenser i feltet ved en anledning. Mulig man skulle hatt straffe for hands, men dommer Friend vinket spillet videre.

3-0
I stedet kom det enda en scoring for Swansea. Nesten identisk med 2-0 da Swansea igjen rullet opp forsvaret til QPR fra venstre mot høyre. Denne gang var det Fulton som avsluttet. Avslutningen gikk via Lynch og i en bue over en utspilt Lumley. 3-0 ser ikke pent ut, men resultatet gjenspeiler ikke oppgjøret.

Grant Hall og Pawel Wzolek kom inn og fikk noen minutter hver påbekostning av Wells og Freeman etter scoringen.

Da dommer Friend bestemte seg for at oppgjøret var over etter 4 minutter tillegg så var det mange slukørede QPR-spillere som tuslet i garderoben.

Dagens beste QPR-spiller
Vanskelig valg denne dagen. Av de mest positive var Bidwell, Wells og Freeman. Faller likevel ned på høyreback Rangel denne gang. Har mange gode involveringer mot gamle lagkamerater, og stort sett god kontroll på det som foregikk på hans side av banen. Rangel har vært solid siden han signerte for oss.

Når det gjelder Wells så trenger han en forløsning i form av scoring. Da vil QPR ha en klassespiller, men akkurat nå ser det ut til å knyte seg litt foran motstanderens mål.

Mindre fornøyd kan man være med Lynch og Eze denne kampen. Lynch gjør mye rart i pasningsspillet sitt, og for ofte fører dette til overganger og farligheter mot oss. Eze gjør også mye rart med ball i dag. Pasningsspillet er ikke så galt, men han blir i mange tilfeller for "kjælen" med ball i beina. Dribling innover i banen i forsvaret, det lærer man er "fy,fy!" allerede i puttealderen!

McClaren gamblet og gikk for poeng på stillingen 1-0. Han tapte og laget ble straffet så resultatet ser noe stygt ut. Spillemessig var dette ikke så dårlig som resultatet tilsier.

Slår vi tilbake mot Reading allerede på tirsdag?

Swansea-QPR 3-0 (1-0)
Mål: Baker-Richardson (15), Roberts (76), Fulton (83)

QPR: Lumley,Rangel,Baptiste,Lynch,Bidwell, Freeman (Hall 87),Luongo, Eze (Smith 70), Cameron, Hemed, Wells (Wszolek 87)