Av STEINAR SÆTHER

Kampen mot Fulham sist blei så dramatisk som den hadde potensiale til. Ei irriterende hardt idømt straffespark, Smithie ved stolperota, ledelse ved Manning, amper andre halvdel av 2. omgang, utligning, ny krangling og Bircham sendt på tribunen - som i ettertid endte med tiltale overfor både forbundet for begge lag. Kampen endte da også 1-1, altså like dumme begge to - i dobbel forstand!

Mens andre lag morer seg med cupspill får vi ta oss av poengsanking. Nigel Clough og bryggerne hans fra Burton kommer på besøk. Bryggerne har ingen stor sesong bak seg og befinner seg tredje sist med 25 poeng, som er det samme som Blackburn under seg og Wigan over seg på tabellen. En eneste borteseier sier sitt, 5 uavgjorte og 8 tap ellers. Men de taper ikke med store siffere, det skal de ha, dog blir de akkurat litt for små. I alt har de ikke sluppet inn mer enn 37 mål og skårer i snitt ett mål per kamp sjøl. OBS! Det er jo det samme som oss det... 

Lagenes form er ulik for tida og vi kommer klart best ut av den. 3 seiere og èn U for vår del, for bryggernes del 0-0-3. Vår oppvåkning kom i grevens tid for flere av de andre lagene under oss har spilt inn poeng den seinere tida, og på tross av 10 poeng innspilt på rad har vi kun 8 poeng ned til gjestene. Ingen av lagene kan forstås tillate seg å slappe av framover. 

Clough har henta inn to spillere på lån, begge fra Fulham, nemlig danske Lasse Vigen Christensen og Cauley Woodrow. Dansken har spilt mot oss før denne sesongen, Woodrow har ikke. En unggutt fra Man Utd er visstnok på vei inn dørene på Pirelli Stadium, sånn som Sean Goss er hos oss. Det vil si, Goss for en pengesum, den andre på lån ut sesongen. Ingen av disse vil spille i dag.

Begge lagene har folk på hospitalet. Varney har ennå ikke spilt for Burton, gjør ei det i dag heller, toppskårer Irvine (8 mål) har vært skada men er visstnok klar igjen. For oss er fortsatt Caulker og Robinson ute, det samme er N`Gbakoto.

Vi har aldri møttes på Loftus Road før, men 27. september spilte vi 1-1 på Pirelli. Før det har vi et cuptap å vise til. Begge lånespillerne ventes å bidra for bryggerne i dag, vi stiller hovedsaklig med de samme 11 som har spilt de seineste kampene. BRA! Av den grunn er jeg sikker på at vi ikke taper, den største faren er en ny U. Men jeg trur sterkt på at vi skårer et par mål i dag og at bryggerne maksimalt netter èn gang. Det brygger med andre ord opp til poeng.