Bytte Hugill mot Oteh?

Kanskje, for vi trenger mål og poeng - og noen trenger et tupp i rævva!

Av STEINAR SÆTHER

kisspng-swansea-city-a-f-c-swansea-city-ladies-f-c-a-f-c-swansea-city-5b0f5c453f26f5.3477813615277333172587.jpgVi rykka ned èn plass til nummer 17 etter tapet i Huddersfield lørdag. Heldigvis beholdt vi avstanden ned til første nedrykksplass på 9 poeng. Det kommer vi ikke til å gjøre særlig lenge om vi slipper inn mål og ikke er i stand til å skåre sjøl - som vi gjorde en del av tidligere i sesongen. Foreløpig overlever vi på de bravadene, men Adam var ikke så lenge i paradis han heller. Jeg stoler ikke på overlevelsesevnen vår før poengene triller inn igjen, og aller helst bør vi tøtsje 50 i mai. Da er vi på trygg grunn og kan tenke positivt framover.

Svaneflokken fra Wales, som vi altså besøker i den tv-sendte kampen i kveld, har ligget og duppa rett under sluttspillsplassene hele sesongen. Per i dag ser det ikke ut som de skal klare de siste viktige poengene som gjør at de faktisk kan være med på mer moro i to kamper minst. Nummer 9 sier tallene, og for å komme dit har svanene 12-10-9 og 37-37. Stabiliteten er ikke god og hjemmetallene sier litt om det. 7-3-6 og 21-19 er bare ørlite grann bedre enn oss. Ingen seiere på 3 kamper nå, hvorav 2 er tap.

Vi har 5 strake tap borte etter den litt urangerske høsten vi presterte med 5-1-4. Dette ligner på "gamle" QPR hvor vi var høyst mediokre borte fra Loftus Road. Forskjellen er jo at nå sliter vi med poengfangsten hjeme også. 6-3-6 ligner ikke oss om vi ser 10 år tilbake i tid. Men sånn er nå ståa og vi får oppføre oss deretter på banen.

Det har skjedd en del endringer på svaneflokken i januar. Lite penger har skiftet eiere - som vi kjenner til, så det er i all hovedsak lån og gratis overganger ut og inn som har skjedd. Manager Cooper sendte videre alle sine 3 svensker pluss 3 til, samtidig som han henta inn til sammen 3 lån fra Liverpool  og Chelsea. Og inn kom ytterligere 4 spillere.

Vi har kun Owens skada. Svaneflokken mister trolig 4 fugler, og det er litt tvil rundt enda en. Celina og Van Der Hoorn er vektige fravær for hjemmelaget.

Noen endringer fra bortetapet mot terrierne vil det ganske sikkert bli. Personlig skulle jeg sett at Oteh fikk prøve seg igjen på Hugills bekostning. Sistnevnte har skåringsvegring for tida og trenger et tupp i rævva. Men vi må huske på at Oteh ikke var kjempegod under lånet i Bradford inntil nylig. En del benkesitting og noen få mål er fasiten derfra. Likevel kan det være taktisk smart av Warburton å sende utpå Oteh fra start. 

Svaneflokken er naturlige favoritter på Liberty Stadium. Store favoritter er de ikke på grunn av sin ustabilitet. Det er også problemet vårt, for hjemmelaget står for tur til å vinne igjen, om en skal følge seongen til nå. 2-1 eller 2-0 er logiske resultater. Håpet er en U fordi vi står klare til det igjen. Vrient, ikke sant...! 

 

  • 2020

    Hugill får ikke akkurat mye hjelp av tre mann bak han, som har en gjennomsnittshøyde på 165 cm..

    2020-02-11 19:58:45
    [Svar]