Av STEINAR SÆTHER

En sitter betenkt igjen etter to tap i serieåpningen. 1-2 for Sheffield Utd på Loftus Road var slettes ikke bra, kun den siste halve timen av første omgang holdt mål, og det var i den perioden vi skapte våre store sjanser ved Eze. Det så bra ut da han feide inn 1-0 etter flott forarbeid av ikke mindre enn 6 spillere. Utligningen på straffe var av den litt enkle sorten, en annen kampleder kan tenkes å la passere den lille dytten Bidwell ga. 1-2 var greiere å forholde seg til. Greia i andre omgang var at vi ikke var i nærheten av å prestere likt som fra 15 til 45 min i første omgang. Vi blei for veike på alle mulige vis.

Peterborough har prestert helt motsatt i divisjonen under. 2-1 over Bristol Rovers blei etterfulgt av hele 4-1 over Rochdale, det endog på bortebane. Energisk og ganske god fotball har holdt så langt.

Skotten Steve Evans er manager for Boro. Han har et dugelig mannskap som kan være med helt inn i seriespillet denne sesongen. Han har starta kampene med nesten samme førsteellever. Målvakta har vært Chapman, forsvaret består så langt av Tafazolli, Bennett, Naismith og Yorworth. Midtbanen inneholder Daniel, Woodward, Cooke og O`Hara. Spissene heter Ward, Godden og Toney hvorav kanskje sistnevnte er den mest kjente for "den grå massen". Toppskårer er O`Hara med 3 mål, Godden har to mens innbytter Cummings skåret ett sist.

Hvem veit mandag kveld hvilke spillere som får lov å starta kampen tirsdag kveld? For vår egen del er det nesten det samme hvem vi stiller med, tap blir det uansett i ligacupen. Kun Plymouth er svakere enn oss i cupspill, de spiller for øvrig borte mot Bristol City.

Bruker ikke all verdens tid på å analysere denne. Magen, som jeg ikke kunne stole på lørdag, sier denne gang tap 1-3.