Dette ble en fotballkamp hvor det skjedde en hel masse og begge lag var offensive i tankegangen. Lykkelig utgang hadde få tro på etter innledningen av kampen, men QPR har vist seg som en knalltøff motstander på Loftus Road denne sesongen. Utfallet ble en klassiker sett med QPR-øyne!

Lagoppstillingen til Harry Redknapp var lite overraskende. Grønne Green dro på seg hanskene også denne lørdagen. Mauricio Isla er hjemme i Chile og har blitt far, og spilte således ikke.  Onuoha tok hans plass og dannet forsvarsfireren sammen med Dunne, Caulker og Yun.

Midtbanen hadde Fer og Vargas på kantene og Barton/Henry sentralt. På topp spilte vi denne gangen med to spisser i Zamora og en Charlie Austin som var tilbake etter karantene.

Begredelig start
Man kunne se allerede fra avspark at QPR ville få det tøft denne ettermiddagen. WBA hadde ballen mye og en strålende opplagt Sessegnon skapte skikkelig trøbbel for vårt bakre ledd i innledningen av kampen. Utrolig at ikke våre gutter er våkne når fløyta går og kampen er i gang.

Det skulle da heller ikke ta mer enn 11 minutter før det sto 0-1 på scoretavlen. Scoringen kom på en corner og, nær sagt som vanlig, dårlig markering i feltet. Lescott fikk altfor mye rom og kunne upresset heade inn ledelse for WBA fra 10 meter. Headingen var midt i mål og hva Robert Green holdt på med er uvisst. Bra var det i alle fall ikke.

Fra ille til verre
WBA fortsatte å kjøre kampen og det kom neppe som et sjokk at 0-2 var et faktum ti minutter etter den første scoringen. Denne gangen var det strålende samspill mellom Varela og Sessegnon som gjorde at førstnevnte kunne vippe ballen over Green uten å se nevneverdig anstrengt ut. Det så helmørkt ut.

Mål nummer 9
Kun 4 minutter etter kom noe som lignet en oppvåkning da QPR fikk straffe etter at Leroy Fer hadde blitt holdt livtak på i feltet i forbindelse med en corner. Charlie Austin setter straffen knallhardt midt i mål og plutselig er det kamp igjen på Loftus Road. Mål nummer 9 for Austin denne sesongen

Etter scoringen er det mer jevnspilt og det bølger frem og tilbake. Halvtimen er spilt da Clint Hill kommer inn for en skadet Yun.

QPR er faktisk nærmest scoring det siste kvarteret av omgangen og selvsagt er det Austin som produserer farlighetene. Denne mannen er verdt sin vekt i gull og vel så det.

1-2 til pause var likevel et riktig bilde av omgangen totalt sett, selv om siste fasen vitnet om bedring i spillet.

Mål nummer 10
Kun tre minutter ut i andre omgang var lagene like langt, og hvem andre enn Charlie Austin kunne det være?
Scoringen kom etter corner fra Joey Barton som Richard Dunne vinner i luften, Ben Foster redder forsøket før Zamora sender returen inn tilbake foran mål. Der står Austin på rett sted til rett tid og banker ballen i nettet fra kloss hold. Mål nummer 10 for Austin denne sesongen!!

Snytt for soleklar straffe?
Rett i etterkant av utligningen så skjer det en omdiskutert situasjon. Joey Barton blir lagt i bakken så det suser i sekstenmeteren til WBA. Enten så filmer han noe aldeles eller så er det straffespark.

Dommeren er ikke enig i noen av vurderingene og vinker spillet videre.

Helt åpent
Utover i den andre omgangen så var det helt umulig å kunne forutse hvordan dette skulle ende etter 90 minutter. Begge lag viste vilje til å angripe og det ble en åpen og severdig fotballkamp.

QPR sitt andre bytte kom midtveis i omgangen og det var Junior Hoilett som entret gresmatten til fordel for en Eduardo Vargas som virker over toppformen og ser litt mer sliten ut enn tidligere.

Nesten mål 11
Hoilett brukte 10 minutter på å vise seg frem. Da fosset han fremover på høyresiden og spilte Austin elegant fri med en perfekt vektet stikker. Austin skulle sette sitt hat-trick, men Ben Foster var kjapt nede og reddet avslutningen. Det var likevel et lite forvarsel på hva som skulle skje noen minutter senere.

Harry gjorde sitt siste bytte rett etter da Kranjcar lot Zamora hvile de siste minuttene.

Avgjørelsen, hat-trick og mål nummer 11!!
En corner fem minutter før full tid var det som skulle til for å fullbyrde ettermiddagen. Joey Barton slo corneren fra høyre og selvsagt steg Charlie Austin majestetisk til værs på første stolpe og stanget inn 3-2 bak en sjanseløs Ben Foster. Loftus Road var i ekstase!!!

Berahino i tverrliggeren
WBA trykket på de siste minuttene og innbytter Berahino kom svært nær da han klinket ballen i tverrliggeren rett før full tid. QPR holdt unna og tok tre svært viktige poeng og klatret igjen over den berømte nedrykksstreken.

Deilig!!!

Banens gigant er det vel ingen tvil om. Charlie Austin er virkelig den store nye kongen av Loftus Road og hjemmelagets desidert viktigste og beste spiller.

Ellers så er det verdt og nevne Leroy Fer og Steven Caulker som positive. Green tabber seg ut på en baklengs, men gjør ellers mange solide redninger også denne kampen.

QPR-WBA 3-2 (1-2)
Mål: Austin (24,48,86) Lescott (11) Varela (20)