QPR stilte nok en gang i sin tredjedrakt mot Burton. Den opprinnelige lagoppstillingen bar preg av lite offensiv slagkraftighet. Ingen Chery, Polter eller JET i startoppstillingen.

Laget
Smithies stod i mål med backfireren Perch, Onuoha, Lynch og Bidwell foran seg. Midtbanen bestod av El Khayati på venstresiden og Petrasso på høyre. Sentralt var det Luongo og Henry som skulle dekke det defensive mens Doughty spilte i en litt friere rolle som støtte til en ensom spiss. Spissen som var tilbake på topp var Conor Washington.

Feriemodus
De første 20 minuttene var det feriemodus fra begge lag over hele linjen. Da fikk Burton kampens første mulighet, men Smithies gjorde en god redning da han slo skuddet fra femten meter til en corner det ikke ble noe av.

Burton er divisjonskollega etter opprykket fra League One i våres og så ut til å være det mest spillesugne laget i innledningen.

Ti minutter senere kom den neste sjansen. Nok en gang til hjemmelaget og enok en gang var Smithies fint nede og fikk slått til corner på skuddet fra like utenfor 16-meteren.

Tannløst
Offensivt hadde QPR ingenting å by på. Burton virket solide og QPR ble tvunget til å slå endel langt mot Washington. Den offensive planen var langt fra tydelig og mangel på kreativitet helt åpenbar.

Selv om Burton hadde mest ball og "nesten"-sjanser så virket QPR veldig solide bakover. Joel Lynch ser ut som en solid tilvekst på midtstopperplass.

Ledelsen litt mot spillets gang
Etter 36 minutter var det likevel klart for ledelse til QPR. QPR vinner en corner etter at Petrasso har utfordret på sin høyreside. Doughty legger corneren på bakre stolpe og treffer hodet til Onuoha. Avslutningen ser ufarlig ut, men treffer en Burton-forsvarer på veien mot mål og spretter inn i hjørnet.

Etter scoringen blir QPR mer livlige, bruker mer bredde og kommer til gode innleggssituasjoner. De siste ti minuttene av omgangen er QPR klar best og burde også økt ledelsen da El Khayati setter opp Washington fritt på 8 meter. Washington viser oss hvorfor han ikke har scoret i QPR-trøya og banker ballen i tverrliggeren på den enorme sjansen.

Ingen bytter
Begge lagene kom på banen uten å gjøre endringer etter pausen. Igjen var det hjemmelaget som innledet farligst og best. 12 minutter ut i omgangen så fikk de uttelling etter at QPR ikke klarte å klarere ballen ut av eget felt. Ballen havnet, noe tilfeldig, i beina på Beavon som enkelt kunne sette inn 1-1 fra kort hold.

JFH gjorde grep
Like etter var det tid for Hasselbaik til å gjøre grep. Først fire bytter med Chery, Kpekawa, Furlong og prøvespilleren El Ouriachi (fra Stoke) som erstattet Luongo, Bidwell, Lynch og El Khayati. Tre minutter senere kom Polter inn for, en satdig målløs, Washington og Petrasso ble erstattet av Gladwin.

Det hjalp lite for likevel var det hjemmelaget som kom nærmest seieren den siste halvtimen. TIlslutt kunne lagene gå i garderoben med et greit uavgjort-resultat i det som var en tett og relativt hard match til å være pre-season

QPR: Smithies, Onuoha, Bidwell (Kpekawa 60), Lynch (Furlong 60), Perch, Petrasso (Gladwin 63), Doughty, El Khayati (El Ouriachi 60), Henry, Luongo (Chery 60), Washington (Polter 63)

Ubrukte reserver: Ingram, JET, Shodipo

PS: Neste og siste preseasonkamp går av stabelen på lørdag mot Watford. Kampen sendes på TV2-Sportskanalen med sendestart kl.15:55. Da er det forventet at QPR stiller i den kliss nye førstedrakten. En liten ekstra godbit der altså...