Ferien var allerede påbegynt for de elleve spillerne fra W12. Slik så det i alle fall mer eller mindre ut.

De elleve utvalgte, som helst skulle sett sol og strand fremfor gressmatten på King Power Stadium, så på papiret ut til å kunne tilby Leicester brukbar motstand. Slik ble det ikke.

Alex McCarthy startet i buret og på mange måter også Leicester sitt målshow. Mer om det senere.
Den vaklende forsvarslinjen vår bestod denne ettermiddagen av Yun, Onuoha, Hill og Dunne. Midtbanespillere på ferie var Barton, Fer, Henry og Phillips. En oppstilling vi neppe kommer til å se i august når championship tar til.
På topp fikk unggutten Grego-Cox tillit sammen med Super-Charlie.

Solid skare
At 1595 QPR-fans tok turen til Leicester er intet annet enn imponerende. Mulig de angrer, men det er tross alt i motbakke at ting går oppover.
Vi bøyer oss i hatten for de som var der!

Kampen
Drøye kvarteret holdt QPR nullen denne gang. 1-0 kom ved Jamie Vardy som scoret enkelt etter at McCarthy hadde servert en aldri så liten brøler av en retur på et skudd fra Leicester- spiller Mahrez. Kampen sett under ett var jevnere enn resultatet tilsier, men det var aldri tvil om hvor seieren kom til å havne. QPR har en trussel offensivt og da blir det altfor enkelt å forsvare seg for motstanderne på dette nivået.

Austin og Phillips var farlig frempå ved hver sin anledning i den første omgangen, men det var Leicester som fikk gleden av å gå i garderoben med 2-0 etter at Albrighton scoret enkelt fra 10 meter et par minutter før hvilen.

Den andre omgangen var ikke gammel da hjemmelaget valgte å sette kistelokket ordentlig på plass. Først ved magen til Ulloa og så med Cambiasso minuttet senere. 4-0 og det var fremdeles 40 minutter igjen av sesongen. Drøy kost.

Dagens opptur og trøst stod Charlie Austin for fem minutter etter 4-0, da Barton fant hodet hans i feltet til Leicester. Austin grep sjansen og scoret mål nummer 18 for sesongen. Det er vel ingen stor risikospådom og si at det nok er hans siste i QPR-trøya (om han ikke returnerer når vi er tilbake i Premier League!)

Nye Fjes
Ramsey bestemte seg for å introdusere nye fjes mot slutten av oppgjøret. Comley entret banen 10 minutter før full tid og gjorde en grei figur. Det samme inntrykket ga dessverre ikke Cole Kpekawa da han kom inn med 5 minutter igjen. Hans første berøring på A-laget ble an gavepakning til Kramaric som enkelt kunne avslutte orgien til 5-1.
Fadesen var komplett.

Gratulerer Leicester
Vi får være såpass voksne at vi gratulerer Leicester som fikk den innsprten av sesongen som vi hadde håpet på. Etter å ha ligget sist store deler av sesongen så endte laget på en imponerende 14 plass etter å ha vunnet 7 av de 9 siste kampene. De viste oss at de fortjener plassen i dette oppgjøret. Det skulle bare vært oss...

24 tap
For å gjøre ferdig sutringen og fortvilelsen så satte vi med dette tapet en ny rekord i Premier League. Ingen lag har siden oppstarten av Premier League i 1992 tapt 24 kamper i løpet av sesongen. Den lite flatterende rekorden kapret QPR med tapet mot QPR. Det oppsummerer vel sesongen 2014/15

Leicester-QPR 5-1 (2-0)
Vardy(16), Albrighton (43), Ulloa (51), Cambiasso(52), Austin (57), Kramaric (86)

QPR: 4-4-2; McCarthy, Onuoha, Hill, Dunne, Suk-Young (Kpekawa 85), Phillips, Henry (Comley 80), Barton, Fer, Austin, Grego-Cox;
Ubenyttede innbyttere: Murphy, Hoilett, Doughty, Furlong, Petrasso