Den ballen var over linja!

QPR tapte 1-0 mot Blackburn på Ewood Park, men historien burde vært annerledes!

1600x900-blackburn-preview64-3513032_1600x900

Av STIAN KARLSEN

QPR spilte igjen en god bortekamp, men denne gangen var marginene ikke på Holloway sine menn sin side. Conor Washington ble nektet sin andre scoring på like mange kamper da hans heading gikk via tverrligger og ned på innsiden av mållinjen. Dette oppfattet dessverre ikke dommertrioen og debatten om mållinjeteknologi i championship går nå sin gang. 

Holloway stilte med disse 11 mot Blackburn:

C303myzXAAA8INK.jpg-large.jpeg

QPR var det ledende laget gjennom store deler av kampen. Laget hadde ballen mest, flest avslutninger og mest kvalitet i det meste. Det hjalp lite da Blackburn var det eneste laget som fant veien til nettmaskene, og det i tillegg på overtid av oppgjøret. Den var sur!

Washington god igjen!
Conor Washington har hatt en oppsving som QPR-spiller den siste tiden. Den oppturen burde ha fortsatt i enda større grad denne lørdagen. Timen var spilt da den omdiskuterte situasjonen oppstod. 

Etter et langt innkast så stusser ballen i 16-meteren til Blackburn. Washington timer stussen godt og kommer opp og får bra kraft i sin heading fra 7-8 meter. Ballen går via tverrligger og ned på innsiden av linjen, det er det ingen tvil om! 

Shit happens twice!
Det er ikke første gang QPR har blitt rammet av denne typen hendelser. Clint Hill hadde en enda "grovere" i Premier League sesongen før mållinjeteknologien ble tatt i bruk der. Hill ble nektet sitt første Premier League-mål til tross for at ballen var laaaangt over linjen før den ble fistet ut av Bolton-keeperen. Den gang ble avgjørelsen avgjørende for kamputfallet. 

Nå rammer en lignende hendelse oss igjen, og igjen er det, i aller høyeste grad, med på å påvirke matchutfallet. Da kommer vel mållinjeteknologien i championship neste år da! 

Det lå mer og mer i kortene at Blackburn skulle få med seg alle poengene mot slutten av oppgjøret. Det var liksom "en av de dagene", og jaggu skulle ikke magefølelsen stemme. 

"Sekspoenger"
Oppgjøret var viktig for begge lagene. Hadde QPR fått med seg noe fra dette oppgjøret så hadde avstanden ned vært behagelig, men når Blackburn får med seg tre poeng og vi står tomhendte igjen så er vi igjen en del av bunnstriden. Dog noe ufortjent! 

Det må vi innse. Ingen lag er for gode til å rykke ned, og det må kjempes for å overleve. De to siste kampene har vist at den viljen er tilstede, men marginene vi hadde mot Newcastle var snudd i vår disfavør denne gangen. Det hadde vært langt bedre dersom det hadde vært motsatt...

Vi kunne vært 12 poeng over streken, men det er nå kun 6 poeng. 

Ravel Morrison fikk sine første minutter for QPR igjen da han kom inn for Luongo med drøye ti minutter igjen å spille. 

U R´sss

Blackburn-QPR 1-0 (0-0)
Mål:
Gallagher (90+)


 

  • Resultat

    QPR-Blackburn 1-1.

    2017-02-07 19:25:21
    [Svar]