Av STIAN KARLSEN

Det ble en merkelig fotballkamp på Loftus Road denne tirsdagskvelden. QPR fryktelig effektive og ledet 3-0 allerede etter kvarteret spilt. La etter pause på til 4-0 etter straffe, før Sheffield Wednesday skapte litt spenning igjen i oppgjøret med to kjappe scoringer.

Hel seks utskiftninger på laget som tapte i helgen mot Hull. Onuoha suspendert på grunna av sitt røde på lørdag, Lynch var skadet, mens Luongo (syk), Manning, Eze og Wszolek var ute av laget. Smith på benken etter sin sykdom.

Baptiste, Robinson, Cousins, Osayi-Samuel, Smyth og Sylla kom inn som friske krefter og det skulle vise seg umiddelbart.

3 scoringer direkte
Åtte minutter skulle det gå før det sto 1-0. Første skuddet på mål ga uttelling. Bidwell sin crossball ble klarert av keeper Wildsmith, men Paul Smyth fanget opp "frukten" og brukte utsiden av foten og satte inn ledelse for QPR. Drømmestart og deilig stemning på Loftus Road.

To minutter senere så doblet likegodt Jake Bidwell til 2-0. Han skyter første én gang, Wildsmith redder, men kun for å rote det til for seg selv og forære ballen til Bidwell igjen. På andre forsøk gjør backen ingen feil og setter ballen i mål. 1-0 var en drømmestart, 2-0 etter 10 minutter er nesten uvirkelig.

Det stoppet ikke der. QPR kjører på og har en god sjanse til før Idrissa Sylla fullfører det første magiske kvarteret med sin 3-0 scoring. Darnell Furlong legger inn på bakre stolpe og der dukker Sylla opp og stanger inn den tredje scoringen. Helt ellevilt og helt nydelig.

Smithies god
Stormløpet mot Wednesday-keeper Wildsmith kunne ikke fortsette, og kampen ble jevnspilt etter dette. Sheffield-laget hadde de beste mulighetene resten av omgangen, men Smithies tok seg av det som kom. Spesielt merket man seg en strålende redning på en avslutning fra Nuhiu fra kloss hold. Den var det høy klasse over!

4-0!!
Etter pausekvarteret så var det igjen QPR som skulle vise muskler først. Osayi-Samuel blir lagt i bakken på innsiden av 16-meteren etter 52 minutter og dommer Oliver Langford pekte på 11-meteren. Idrissa Sylla tok ansvar denne gangen og var iskald fra krittmerket. Wildsmith til venstre og ballen til høyre. Spørsmålet nå var bare hvor stor seieren skulle bli.

To raske reduseringer
Etter at Freeman var nær ved å sette 5-0 da han forsøkte seg med et strålende skudd etter 56 minutters spill, så skulle Sheffield Wednesday skaffe seg et lite håp om opphenting.

Etter 61 minutter var det først Forestieri som skulle få nettkjenning og reduserte til 4-1. Han vinklet inn scoringen fra drøye 10 meter, og sørget for at kampen ikke var helt kjørt med 30 minutter igjen.

Under 10 minutter senere skulle Nuhiu sørge for at det faktisk skulle bli litt spenning og nerver de siste tyve minuttene på Loftus Road. Da hadde Holloway allerede gjort 2 av 3 bytter da Sylla og Scoren var gått av banen til fordel for Smith og Manning.

Skjerpet seg!
Plutselig hadde det snudd helt rundt og QPR måtte ta seg sammen. Heldigvis gjorde gutta akkurat det, gikk i krigen på nytt og unngikk at snuoperasjonen til uglene fortsatte. 4-2 endte kampen og det var tilslutt helt fortjent, selv om flytsonen det første kvarteret var den store beholdningen i matchen.

Seieren betyr at all teori om nedrykk nå er borte. 16 poeng ned til Barnsley på nedrykk og 15 poeng opp til Millwall på playoff, stort mer mid-table er det ikke mulig å komme.

4-1, 0-4 og 4-2 på de tre siste. Vi er sannelig min hatt ikke enkle å bli kloke på!!
Moro var det i alle fall i kveld, og at seieren var en herlig hedring av Ray Wilkins er det liten tvil om. En underholdende kamp i Wilkins sin ånd, det var viktig!