At Angel Rangel er mannen alle snakker om etter matchen er naturlig og fortjent. Ikke hver dag aldrende høyrebacker scorer to mål i samme kamp på dette nivået.

Det var eldstemann og yngstemann som ordnet scoringene for QPR. Eberechi Eze viser klasse på begge scoringene med vakre målgivende.

Laget til McClaren var akkurat som forventet. Jordan Cousins ble valgt fremfor Josh Scowen i fraværet av Geoff Cameron. Cameron er Stoke-spiller og avtalen med QPR går ut på at han ikke skal spille for QPR mot Stoke.

Lumley hadde sin vanlige backfirer foran seg med Bidwell, Rangel, Lynch og Leistner. Midtbanen var akkurat som forventet med Freeman, Luongo, Wszolek og nevnte Cousins. Eze bak Nahki Wells, som beholdt plassen på topp og dermed holder Tomer Hemed på benken.

Blått er det nye rosa!
QPR lot de rosa bortedraktene ligge igjen i garderoben denne gangen og spilte i tradisjonelle blåhvite hoops. Ryktet vil jo ha det til at motstanderen blir "satt ut" av rosafargen og at det er årsaken til alle bortepoengene denne sesongen. Etter syv minutter skulle Rangel bevise at det nok ikke bare er fargen på draktene som gjør at QPR tar poeng.

På innlegg fra høyrebeinet til Eze, som svinget rundt med sin back i forkant, så sniker Rangel seg inn på femmeteren og stanger kontant inn en tidlig ledelse til QPR. Nydelig og kontrollert fra den spanske backen.

Lynch-tabbe i forkant av utligning
Snaue kvarteret senere, midtveis i omgangen, så kommer utligningen. Den må Joel Lynch ta på seg noe av skylda for...
Helt upresset serverer han, helt meningsløst, ballen til Tom Ince. Ince går inn i feltet legger inn på bakre og ballen heades inn foran mål. Berahino får en enkel jobb tilslutt med å pirke bilen over linjen fra 1 meter.

Fem minutter etter utligningen er Stoke svært nær å ta ledelsen. McClean går opp i luften på en corner og header klokkeklart i stolpen. Lumley får heldigvis for QPR tak i returen. Dermed står lagene likt til pausen 1-1.

Livet som back er ikke så aller verst!

God periode, slag i ansiktet
Etter garderobepraten er det QPR som tar tak i oppgjøret og har sin beste periode i kampen. Stoke blir presset bakpå, men akkurat når man begynner å tro så smeller det i feil ende av banen. Det lignet veldig offside i forkant av scoringen, men dommeren lot spillet gå og det endte med at Joe Allen scoret enkelt. På det tidspunktet føltes det urettferdig.

Kvarteret igjen på klokken når McClaren gjør sitt første bytte. Han tar ut en ganske anonym Wszolek og setter inn på Hemed. Det skal jaktes utligning.

Skrevet i stjernene?
Kort tid etter så ligger ballen i nettmaskene bak Lumley igjen. Ince blir heldigvis avblåst for offside, og QPR går direkte til motangrep. Når Eze slipper ballen perfekt gjennom til Rangel, som har tatt løpet helt "hjemmefra", så står det skrevet at han skal score alene med Butland. Det gjør han også når han banker ballen i det lengste hjørnet med høyrebeinet. Drøye 1000 tilreisende QPR-fans jubler hemningsløst!

De siste 10 minuttene så dreier det hele seg om å få med seg poeng hjem til London. Det klarer man tålig greit, selv om innbytter og alltid QPR-relaterte Peter Crouch setter ballen i mål med hodet i det 90 minutt. Igjen så har linjemannen vinket av korrekt for offside. Dermed ender kampen 2-2.

Bestemann
Angel Rangel blir den store helten og er naturlig nok Man of the match med sine to scoringer. Det skulle bare mangle. Fint også å se at Ebere Eze hever spillet sitt, etter å ha hatt et par litt mediokre kamper den senere tid. De målgivende pasningene hans i denne matchen er strålende.

Litt bekymringsfullt at vi slipper inn to mål mot et Stoke-lag som har slitt skikkelig med å få ballen over linjen den senere tid. Vi håper og tror at Joel "Maldini" Lynch har brukt opp tabbekvoten nå.

Tirsdag venter ny bortekamp mot Rotherham. Ny tøff batalje da Rotherham har vist seg som alt annet enn en kasteball i championship denne sesongen. Da er Cameron tilgjengelig igjen og går trolig inn igjen på laget, selv om Cousins gjorde en god figur mot Stoke.

Akkurat nå bare gleder vi oss til hver match, for det virker som om det er mer harmoni og fokus i QPR enn på veldig, veldig mange år.

Kan vi ta nye steg mot playoff-sonen i løpet av den kommende uken?

Stoke-QPR 2-2 (1-1)
Rangel (7,78) Berahino (21), Allen (61)

QPR: Lumley, Bidwell, Lynch, Leistner, Rangel, Cousins, Wszolek (Hemed 74), Eze (Hall 90), Freeman, Luongo, Wells (Smith 88)