​En underholdende seier?

Betydningsløs men morsom, det er potensialet for kampen.

s-l225

Av STEINAR SÆTHER

Det var lite som tydet på at vi er ferdigspilt for sesongen selv om vi røyk på et tap 0-1 i Reading fredag. "Kun" et halvgodt straffespark og en god redning fratok oss det ene poenget, når vi endelig fikk den sjansen vi ikke kunne bomme på. Når sant skal sies en 2. påskedag, produserte vi nok sjanser til både ett og tre poeng lenge før den siste gylne muligheten. Så er det oss og detaljene i avslutningene, da... 

Norwich er som forventa en skuffelse denne sesongen. Et på papiret bra mannskap mangler det lille som gir de 10-15 poengene ekstra ved sesongslutt, akkurat som oss. Starten var svak og selv om ting har bedra seg utover er de egentlig langt unna å være en sluttspillskandidat. Plass nummer 14 er bevis godt nok, som vår plass nummer 15 er det.

De talende tall sier følgende: Totalt har kanarifugla kvitra i alle retninger med 13-13-13 og 41-46. Utafor reiret på østkysten har de oppnådd 7-5-7 og 21-25, altså veit vi ikke hvor vi har dem fra kamp til kamp, som sesongens mest ekstreme lag så langt.

Februar var den store uavgjortmåneden, om vi strekker oss noen dager inn i mars. Da kom det hele 5 på rad. Fredag var fugla til manager Franke et nummer for små hjemme mot Fulham og tapte 0-2.

Flere "motstridende" ting å hente fra statistikken denne gang. Vi har klart såpass dårlig som 1-3-6 på de siste 10 kampene mot kanarifugla, seier`n kom forrige sesong på Loftus Road 2-1. Holloway som manager derimot har 5-0-1 på sine 6 siste mot dem. Bortelaget liker åpenbart mandagskamper, for de har seira ikke mindre enn 12 ganger på de 13 siste kampene!

Ute eller ikke! De vanlige 3 er ute med skader, men det kan bli rokeringer etter tapet sist. Smith spiller garantert i ettermiddag, om det blir Smyth eller Eze ved siden av er ikke helt åpenbart tidlig formiddag. Luongo er nok også tilbake. Hos gjestene er 2 mann ute mens 2 antagelig blir klare.

Har potensiale til både å være en underholdende betydningsløs kamp og seier til oss som endelikt henimot barne-tv. Var godt å se at det fortsatt virka interessant å spille bra fotball tross tapet fredag. Bygger vi videre på det vinner vi 2-1 i ettermiddag!