Av:EMIL FJELD OLSEN

Tidligere denne uka kunne vi lese om en viss marokkaner som skulle være med nordover til Turf Moor. At Harry mener Taarabt er "the worst professional I have ever come across" var lagt til side, Taarabt startet mot Burnley. I drømmerollen bak spissen. Sist gang urokråka var med fra start for oss var borte mot Reading for snart 2 år siden. Resterende mannskap ser du til høyre.

Dårlig start - igjen
Det var stillingskrig i kampens tidlige fase, sjansene uteble helt til en ung skotte dukket opp etter 12 minutter. Burnleys Arfield mottar ballen ute på venstrekanten, slår en frekk tunnel på Isla før han drar av Dunne, forseringene har ført han mot midten av feltet, derfra setter han ballen kontrollert forbi Green.

Forsvarspillet er som vi har sett så mange ganger i år, passivt. Baklengs nummer 7 i løpet av de første 15 minuttene denne sesongen. Det betyr at vi nesten i hver tredje kamp har sluppet inn i løpet av de første 15.

Baklengsen får litt fart i våre offensive spillere, på et innlegg fra Isla treffer Austin stolpen. Neste innlegg når Fer som fra 16-meter prøver seg på hel volley, den går rett utenfor. En sjanse på Hill registreres også.

Charlie Austin - også igjen
Kampen er inne i en kjedelig fase, hvor så godt som ingenting skjer. Halvtimen passeres og Austin mottar ballen i feltet og prøver å komme til en skuddmulighet, men blir felt. Straffen er det ikke noe å si på og Austin setter den knallhardt til høyre for Heaton. Austin utligner mot gamle lagkamerater, oppe i 13 nå.

Målet gir tydelig giv og Vargas setter Heaton på prøve når han smeller til på volley fra drøye 16 meter.

Burnley tilbake i føringen
Vi klarer å holde uavgjorten i hele 5 minutter før Danny Ings gjør som han gjorde mot oss i fjor, han scorer. Caulker selger seg vanvittig lett i en duell, og Ings trikser seg forbi Dunne før han triller ballen forbi Green. Forsvarspillet er også her dårlig, spesielt ved Caulker som ikke skal ha noe problem med å klarere i forkant av scoringen.

Selv om det var en jevn omgang var ledelsen til The Clarets fortjent. Og det er spesielt dårlig forsvarsarbeid som gjør at det står 2-1 til pause. Det var ikke direkte dårlig offensivt, men det var ikke all verdens å skryte av heller.

Vondt så ut til å bli verre
Verken vi eller Burnley maktet å skape noe særlig i første del av 2.omgang. Timen er akkurat passert når Ings er der igjen, en lang ball når den unge engelskmannen som heldigvis ikke får skikkelig dreis på skuddet. Begge Burnley-spissene er en trussel, også løpssterke Boyd gjør det krevende å forsvare seg.

Litt senere får hjemmelaget en corner som Barnes setter i mål bak Green, dommer Marriner signaliserer først for mål før han korrekt annulerer det. TV-bildene viser tydelig at Barnes river i overkant mye i vår sisteskanse. En to-målsledelse med en halvtime igjen hadde vært vanskelig å ta igjen.

Debutant
Vargas ble erstattet med nysigneringen Mauro Zarate, som i løpet av de siste 25 minuttene skulle være med på å snu dette. Traore ble også byttet inn, og presterte å få gult kort i løpet av sekunder, må være et av de raskeste gule kortene jeg har sett.

Zarate klarte ikke sette preg på kampen, det var ikke mange touchene jeg kunne registrere på argentineren. Det skal sies at utgangspunktet for vår nykommer ikke var optimalt og han bør ikke dømmes etter dagens leveranse.

Kampen var ikke til å redde og vi var heldige som ikke slapp inn enda et mål i sluttminuttene, en god corner endte opp hos Keane som på bakerste stolpe headet mot mål, heldigvis er refleksene til Green i orden, avslutningen ble avverget.

Taarabt
I sin frie rolle ble Taarabt tidlig involvert, de to første var av den svake sorten. Det var feilpasninger. Ser man bort fra de to feilpasningene gjorde han absolutt ikke noen dårlig første omgang, han var tydelig trygg med ballen i beina og fant lagspillere framover i banen.

I andreomgang var han usynlig, Harry mente for en stund tilbake at Adel var 20 kilo overvektig, selv om han ikke er det er han kanskje ikke helt fit for 90 minutter Premier League-fotball?

Ellers var det ikke så veldig mye positivt å få ut av denne kampen, jeg syns Caulker har vært god i hele år, i dag var han svak. Barton og Henry var heller ikke så patente som de er på sitt beste.

Bortetap nummer 10, fullstendig rekke på de lengste formtabeller, det ser jo ikke pent ut.

Burnley-QPR 2-1 (2-1)
Arfield (12), Austin (Str. 33), Ings (37)