AV EVEN LÜBECK

Fredag 10. oktober var en fin dag for alle QPR-supportere. Matt Phillips scoret begge målene da QPR slo Wolverhampton 2-0 på Harlington og ryktes å være i storform. Mauricio Isla hadde målgivende(!) for Chile og Eduardo Vargas scoret sine første mål etter overgangen til QPR. Dessverre for QPR var det ikke for klubblaget, men vi håper at scoringene for Chile hjelper han til å bøtte inn for QPR! Undertegnede skal ta deg gjennom gårsdagen, og vi starter med QPR-Wolves.

Matt Phillips i storform og Adel Taarabt fra start!
Ja, du leste riktig. Adel Taarabt fikk tillit fra start og spilte samtlige 90 mot Wolverhampton på Harlington. Kampen var i følge QPR.co.uk spilt i "horrendous conditions with heavy rain affecting the play for both sides". QPR stilte med følgende 11er: McCarthy - Wright Phillips(!), Dunne, Hill, Yun - Phillips, Doughty, Sandro, Hoilett - Taarabt - Zamora. Taarabt virket å være veldig livlig denne fredagen og allerede etter tre spilte minutter kom han til en brukbar mulighet, men skuddet gikk til side for mål. Kun fem minutter senere satt den, og det var Matt Phillips som fikk æren av å starte ballet.

Doughty slo igjennom en fremadstormene Hoilett, som tok med seg ballen nedover mot linja før han fikk øye på Phillips, som kom i 100. Pasningen var presis og Phillips fikk skutt fra 20 meter, og kula gikk inn via en Wolves-spiller. 1-0 og optimismen økte. Etter halvspilt første omgang tegnet neste Junior seg på scoringslista, men også han sitt skudd gikk såvidt til side for mål. QPR-gutta gikk inn med en knapp ledelse til pause, og ingenting var avgjort før den andre omgangen skulle starte. En ting var sikkert; Taarabt var spillesugen og Phillips var i målform! Etter 70 minutter måtte Zamora takke for seg, og inn kom Bruno Andrane. Portugiseren var nære et drømmeinnhopp, men headingen fra Phillips gikk rett over tverrleggeren. To minutter før full tid satt den igjen for skotten, og hvem kom pasningen fra? Bruno! Han driblet seg nedover kanten før han slo 45 ut til Phillips, som tok et touch og avsluttet i lengste. 2-0 seier og det var deilig å få bekreftet at vi kan bite ordentlig fra oss, selv om vi møter et lag som spiller i divisjonen under!

Isla med målgivende og Vargas med to kasser
Også her leste du riktig. Mauricio Isla, som ikke akkurat har overbevist oss på sin høyre back plass, hadde en målgivende til Vargas i nattens treningskamp mot Peru. Sky Sport melder at Isla startet på venstre back, kanskje det er der Harry skal bruke han? Vargas startet på topp og scoret nattens første etter snaue 30 minutter, da han ble nydelig ble chippet igjennom av Arsenal-spilleren Alexis Sanchez. Vargas takket og bukket og satte inn 1-0. Kun fem minutter senere doblet den tidligere Cardiff-spilleren Gary Medel(nå Inter) ledelsen, før Vargas avsluttet det hele ti minutter etter pause. Isla kom på et fint løp langs venstresiden og fikk ballen perfekt av Sanchez før han slo den i en fin bue til en umarkert Vargas. En praktscoring fra chileneren på volley gjorde at han fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Gøy å se at gutta våre også gjør det bra internasjonalt! Vi kan på tampen ta med oss at Fer fikk de siste ni minuttene for Nederland i gårsdagens kvalifiseringskamp mot Kasakhstan. Nederland lå lenge under mot lilleputten, men scoringer fra Huntelaar, Afellay og Van Persie i 2.omgang gjorde at hollenderene fikk med seg alle tre poengene.