Dette var en strålende oppvisning og bekrefter nok en gang at QPR (Ian Holloway) har lykkes i å skape et samhold og lag som alle jobber med de samme intensjonene, nemlig at resultatet for laget er det aller viktigste. Det er nesten rørende å se.

Mot Hull var Holloway tvunger til å gjøre endringer. Joel Lynch og Pawel Wszolek var begge usikre til dagens oppgjør og ingen av dem stilte til start, selv om Wszolek fikk krøket seg til en benkeplass. Baptiste og LuaLua erstattet disse to fra onsdagens kamp mot Norwich. LuaLua spilte kampen til tross for at han mistet sin far på fredag

Det betød Smithies i mål med Perch, kaptein Onuoha, og Baptiste i trebackslinjen. Suksesstrion Scowen, Luongo og Freeman igjen på midten med Bidwell og LuaLua på kantene. Washington/Mackie fikk fornyet tillit på topp.

Igjen frisk start
QPR har hatt for vane å trøkke til fra start hittil i sesongen og Hull fikk den samme behandlingen. Hjemmelaget styrte alt som foregikk på gressmatten den første halvdelen av den første omgangen. Luke Freeman fikk den største sjansen i denne perioden da han ble satt opp av Luongo og Washington. Sistnevnte kom til dørlinjen på høyresiden og slo en læreboksmessig pasning (45 grader ut i feltet red.anm). Freeman kommer helt upresset og bredsider ballen på utsiden av stolpen.

Sjansen var omtrent på størrelse med et straffespark og den skal du sette Freeman!!

Ufortjent
Hull ristet av seg den verste starten og kom etterhvert til noen småsjanser, men det var likevel blodig urettferdig når laget tok ledelsen etter 36 minutter. Bowen tok ned et innlegg på bakre stolpe og i kamp med LuaLua får han på merkelig vis tuppet ballen forbi Smithies. Ikke bare var det ufortjent, men for et møkkamål...

Mål er mål blir det sagt så da var det bare å innfinne seg med at det sto 0-1 på resultattavla når lagene gikk til pause. En god omgang med et dårlig resultat fra Holloway sine menn.

Trått...
Begynnelsen på de siste 45 minuttene var tråe saker. QPR Klarte ikke å sette McGreor i Hull-buret på noen skikkelige prøver. Holloway var tvunget til å gjøre endringer dersom hjemmelaget skulle snu både kampbildet og resultatet.

Endringene ble gjort. LuaLua gikk av banen til fordel for Matt Smith i det 57 minuttet. Sett i etterpåskloksakpens navn, et riktig og særdeles viktig bytte. QPR fikk mer trykk i boksen, men Holloway var ikke ferig med sine bytter. Wszolek kom inn for Baptiste etter 63 minutter.

Nå begynte hjemmelaget å produsere sjanser og Matt Smith var sentral i det offensive spillet. Han kom da også til to gode headinger på kort tid, hvorav den ene ble reddet av McGregor og den andre gikk på utsiden av stengene. Det begynte å lukte mål.

Siste bytte
Idrissa Sylla kom inn for Jamie Mackie etter 72 minutter. To minutter senere så skulle han være svært nær å sette inn utligningen. Han får ballen i boksen, snur tvert og banker balle i stanga. Returen kommer ut i ryggen på McGregor og triller tilslutt utenfor til en corner for QPR.

QPR presser på og i spillet etter corneren kommer utligningen. Freeman kommer ti innelggsposisjon fra venstresiden og prikker inn fyrtårnet Smith mist foran mål. Denne gangen gjorde Smith ingen feil og Loftus Road hadde endeleig fått sin fortjente utligning!

Kunne vippet begge veier
Etter scoringen så var det tydelig at QPR ville ha alle tre poengene, og jaktet virkelig for å skape sjanser. Virkelig farlig ble det ikke før det var spilt i 90 minutter, og da kunne det like gjerne vært Hull som stjal alle poengene. Larsson blir spilt gjennom alene med Smithies som gjør nok en matchvinnende redning.

Syv minutter tillegg vises på tavla og avgjørelsen skulle falle allerede etter ett av dem. Conor Washington kjemper seg inn i feltet og viner kampen om et innlegg. En utrusende McGregor blir satt sjakk matt da Washington vipper ballen over ham. Conor forsetter kampen med å få ballen over streken med en Hullforsvarer og vinner duellen. Ballenn ramler ned rett foran mål og Idrissa Sylla er våken på nedfallsfrukten og dytter ballen over linja. Loftus Road er i ekstase og QPR har snudd kampen!

Matt Smith ble også viktig i det defensive da han klarerer en avslutning på streken etter kaos i QPR-forsvaret kun minuttet etter scoringen og sikret dermed at QPR går av banen med tre nydelige velfortjente poeng.

Den var deilig den!!

Bestemannspremien
Igjen var Luke Freeman til tider strålende, og Matt Smith utgjør forskjellen når han entrer banen. Denne gangen er det likevel på sin plass og gi manager Ian Holloway ros.
Kloke bytter i riktige tidspunkt bidro sterkt til at laget klarte å snu oppgjøret. Holloway har i det hele tatt overrasket denne sesongen med overraskende mange kloke taktiske valg, og idag får han betalt for det. Hvem sier at ikke kamper kan vinnes fra benken?

QPR-Hull 2-1 (0-1)
Bowen (36), Smith (75), Sylla (90+1)

QPR:Smithies, Perch, Onuoha, Baptiste (Wszolek 63), LuaLua (Smith 57), Scowen, Luongo, Freeman, Bidwell, Washington, Mackie (Sylla 72)