Sol Bamba sendte bortelaget i ledelsen etter en Craig Noone corner minuttet før pause.
Rangers utlignet etter 62 minutter, da et smart trekk kulminerte i at Jamie Mackie spilte ballen gjennom til innbytter Yeni Ngbakoto, som banket ballen forbi keeper Allan McGregor. Med syv minutter igjen satte Jazz Richards ballen i eget nett etter en Ngbakoto corner som hadde blitt videreført fra pannen til Matt Smith.

Tap for gammel helt
2-1 betød tap i returen til Loftus Road for tidligere QPR-manager Neil Warnock og samtidig var dette den tredje seierem på fire kamper for QPR, som i dette oppgjøret brukte en spesialutgave av et draktsett til ære for heltene til Alec Stock sine Wembley-vinnere fra 1967

På samme måte som i 1967 gjorde QPR comeback etter å ha ligget under, og nå kan man se moralen og gnisten i  Ian Holloway sitt mannskap. Disse gutta blør for drakta!

QPR hadde masse ballbesittelse i første omgang, og var svært nær ledelse da Conor Washington smalt ballen i stolpen.
Washington har scoret fire mål på de seks foregående kamper, tok imot Smith sin flikk og gikk forbi tidligere QPR-forsvarer Matt Connolly. Dessverre smalt avslutningen altså i treverket.

Cardiff truet knapt keeper Alex Smithies, men Smithies produserte en glimrende redning etter skudd Joe Ralls og måtte gi til corner. På den påfølgende corneren gikk Bamba opp i feltet og headet kontant inn ledelse til bortelaget rett før pausen.

Cardiff startet den andre omgangen strekt og skrek på straffe da Bidwell åpenbart dro kraftig i drakta på Noone. Ingen straffe dømt. Rett etter var Zohore nær å doble ledelsen, men Lynch fikk på akrobatisk vi klarert til corner.

Når laget slet så gjorde Holloway en offensiv endring. Han tok ut midtbanespiller Sean Goss, som gjorde sin fulle debut, og erstattet ham med Ngbakoto. Fem minutter senere stod det 1-1 og hvem andre enn Ngbakoto var målscorer?  Nydelig bytte, og nydelig scoring!
Ngbakoto viste seg også frem på frispark, men McGregor reddet glimrende.

Etter 82 minutter skulle imidlertid avgjørelsen falle. Ngbakoto tok en corner, Matt SMith gikk opp i luften og fikk hodet på ballen. Ballen kom overraskende på Jazz Richards som på femmeteren blir truffet av ballen og kan lite gjøre med at den går inn i eget mål. Deilig med en gjennomført snuoperasjon!

Skal vi utrope 4 mars til klubbens "nasjonaldag"?

QPR-Cardiff 2-1 (1-1)
Mål: Bamba (56), Ngbakoto (62), Richards (selvmål 82)

QPR: Smithies, Perch, Onuoha, Lynch, Bidwell, Hall, Goss (Ngbakoto 57), Luongo (Morrison 75), Mackie (Wszolek 81), Smith, Washington.
Ubenyttede reserver: Ingram, Furlong, Manning, Sylla.