Fellestur til Brentford-kamp 10. november

Sett kryss i kalenderen for helgen 9. til 11. november 2018. Da spiller QPR hjemme mot Brentford, og da blir det fellestur til London for QPRs norske fans.

Årsmøte

Av DAG HÅKON HELLEVIK

Kampen er terminfestet til lørdag 10. november klokken 1500. QPR Norways årsmøte arrangeres samme dag, altså lørdag klokken 1000. Dette blir en ren administrativ øvelse uten gjester og festligheter. Vi satser imidlertid på å leie et publokale nær stadion slik at vi kan servere kald og varm drikke under møtet og deretter fortsette oppvarmingen til kamp umiddelbart etter møteslutt.

Hjemmekampen mot Brentfords er en av sesongens høydepunkter, og sist høst endte den 2-2 etter at QPR hadde innhentet to mål på overtid. Vi har nå gått fem kamper på rad uten seier mot naboene fra London TW8 og er over gjennomsnittet revansjesugne.

Supporterklubben må som alltid ta forbehold om kampflytting. Et slikt nabooppgjør er en typisk kandidat til å bli TV-kamp på fredag eller søndag. De som bestiller flybilletter tidlig må derfor ta høyde for avspark fredag kl 1945. Søndagskamper i Championship er sjeldne, men kan også forekomme. Det beste er derfor å legge opp til å komme tidlig og dra seint. Årsmøtet er imidlertid uavhengig av kamptidspunkt, alt som kreves for å rekke det er at alle som går ut på byen fredag kveld husker å stille inn alarmen på telefonen før de stuper ned i puta på hotellet.

Supporterklubben vil som alltid ordne kampbilletter til alle, men vi annonserer ikke noen påmeldingsfrist før kampdatoen er endelig fastsatt. Dette skjer ventelig en gang i september, og vil bli grundig kunngjort på qpr.no

Den festen vi ikke holder i London denne høsten vil vi ta igjen med renter i 2019. Da er supporterklubben 30 år, noe som vil bli solid markert både i forbindelse med supportercupen i juni og i forbindelse med fellesturen i oktober/november.