Fellestur til London 24 og 25. april

QPR Norway inviterer til fellestur i forbindelse med sesongens siste hjemmekamp 25. april, og lokker med en aldri så liten inside-opplevelse bak klubbens kulisser.

 QPRNorwaylogo_220x216.pngOpplegget ble annonsert i SH-utgaven dere fikk til jul, så vi satser på at folk har hatt tid til å fundere på saken.

Hvis du har anledning til å være i London også fredagen før lørdagens hjemmekamp mot Millwall kan du få delta i følgende program;

* Du kan få en omvisning på Kiyan Prince Foundation Stadium
* Du kan få treffe klubbambassadør Andy Sinton
* Du får en bag med supportereffekter og en rabattkupong som gjelder i
klubbsjappa og for kioskvarer inne på stadion.
* Du får tilgang til pressekonferansen med manager Mark Warburton
* Du får treffe en av spillerne til en fotoseanse
* Du blir med i en trekning om å delta i den årlige supporterkampen på
stadion etter sesongslutt.

Gruppa blir hilst velkommen både i kampprogrammet og på storskjermen. Dette er en pakke QPR selger for 99 pund pluss moms, og den omfatter også billett til selve kampen. Hvis du har egen billett eller bestiller kampbillett gjennom QPR Norways sesongkortordning får du imidlertid fradrag for dette, slik at du slipper å betale for billetten to ganger.

OG OBS: Hvis du har med deg en venn eller slektning som ikke har vært på QPR-kamp før, i praksis en som ikke tidligere er registrert i klubbens database, får du kjøpe pakke for dere begge to til 129 pund pluss moms!

Spesialpakken er annonsert på QPRs egne hjemmesider, og du finner den her:

https://www.qpr.co.uk/news/club-news/special-match-package-for-qpr-s-norwegian-fans/

Klubben må ha bestillingen fire uker før kampdag, men ettersom dette også skal koordineres med oss i QPR Norway ber vi om at alle interesserte melder seg på hos oss fem uker før. 

Påmeldingen skjer  til « daghakon@pilzie.ch » senest 22. mars. Gi helt spesifikt beskjed om at påmeldingen gjelder til QPRs norske supporterpakke. Du vil da få en bekreftelse på at din påmelding er mottatt. Vi vil koordinere innbetalingen til klubben.

Hvis du ønsker å delta på fellestur uten å kjøpe klubbens pakke kan du selvsagt gjøre det - og i så fall kan du også melde deg på etter 22. mars. Vi vil organisere et treff for alle påmeldte enten fredag eller lørdag, men detaljene om dette kommer vi tilbake til senere.