Av STIAN KARLSEN

Tony Fernandes har hatt nok av ting å tenke på den siste tiden, etter at en av hans Air Asia-fly forsvant (styrtet) i romjulen. Han har (forhåpentligvis?) nok ikke brukt veldig mye energi på å vurdere Redknapp fra dag til dag.

Følte tiden var inne for å si fra
Nå syntes han at ryktebørsen tok såpass av at han følte behov for å si fra hva hans meninger rundt Harry Redknapp er, og de meningene er ikke helt uvesentlige. 

- Det har vært mange rykter om Harry sin posisjon, så nå følte jeg det er på tide å få slutt på alle spekulasjonene slik at vi kan fokuserer på de utfordringene som kommer. 

- Jeg tror inderlig at Harry er den beste mannen til å få oss ut av denne situasjonen

- Han har erfaringen og jeg snakket mye med ham forrige uke og han er fullt fokusert på å snu dette slik at det blir Premier League på QPR også neste sesong. 

- Dette er Harry sin tropp med spillere, så han er mannen til å gjøre denne snuoperasjonen

- Kampen mot Manchester United viste at spillerne er villig til å ofre seg for Harry og at de har guts til å ta den kampen som kommer

- Det er tett på tabellen og vi vil gjøre vårt beste for å styrke laget slik at vi har best mulig utgangspunkt for å nå vårt mål. 

- Fansen har vært fantastisk hele sesongen. Alt vi kan be om er at de/dere fortsetter å støtte både Harry og laget. 

Ny spiss
Harry kommer selvsagt på banen etter slike uttalelser og sier at vi trenger en ny spiss. 

Han hentet Mauro Zarate fra West Ham i starten av vinduet, men Zarate har høyere lønn enn fysisk form (jøss, enda en!) foreløbig. Derfor har han ikke spilt enda...
Det sier vel litt at Harry velger "overvektige" Taarabt til fordel for nyinvesteringen. 

Harry er forøvrig glad i å signere spisser som stallfyll i januarvinduet. Hvis vi husker ett år tilbake så var det knallsigneringer som Will Keane, Madibo Maiga og Kevin Doyle som spaserte inn portene på Loftus Road. Det positive er at det KUN kan bli bedre enn det!!! 

Støtte
Vi kan være uenige så lenge vi orker og klarer, men det faktum at Harry Redknapp virker fredet denne sesongen gir oss ikke annet valg enn å gjøre det beste ut av situasjonen. Vi må leve med det som mange kaller "dinosaur-fotball" uten struktur og plan. 

Vi har fremdeles en veldig karismatisk manager som vil oss alt vel, og det beste er vel da å vise vår unisone støtte til både ham og laget?!

Ballen er død, sier Fernandes, men det er nok en sannhet med mange modifikasjoner. Siste ord om Redknapp, managerbytte og nedrykk blir nok ikke sagt på en god stund enda. 

U R´sss