Dette var ingen nedtur, men vi er så nært noe stort for øyeblikket at det likevel var en smule bittert.

Det var kun én spiller som ikke fikk fornyet tillit etter den strålende bortekampen mot Hull i helgen. Bright Osayi-Samuel startet på benken denne gangen og Jordan Hugill fikk sjansen på topp.

Da ble formasjonen omtrent 4-2-2-2 faktisk, med Kelly i mål. Rangel og Manning er åpenbare valg på sidebackene, mens det i midten ikke er like åpenbart at Leistner og Barbet spiller. Det var nå i alle fall slik denne kvelden. På midten har Scowen spilt seg til en plass på laget igjen og balanserer denne sammen med Cameron. Eze og Chair får ikke defensive oppgaver i samme grad på midten. På topp stilte toppscorerduoen Hugill og Wells som stadig leverer varene for oss.

Reading yppet
Det kunne fort vekk hvert Reading som scoret åpningsmålet. De hadde to store muligheter før halvspilt omgang. Først ved Baldock som kom nærmest alene med Kelly som gjorde en glimrende redning, deretter med Ejaria sitt skudd fra distanse som så ut til å gå inn, men igjen Kelly god og fikk slått til corner.

Deretter ble det fokus på jobben, den dårlige sådan, dommer Jeremy Simpson gjorde da Nahki Wells får en enorm dobbeltmulighet. Nahki sitt andre skudd blir åpenbart reddet av "keeper" Morrison med hendene og en godt plassert Simpson vinker utrolig nok spillet videre.

Nahki Wells!!
Etter nær halvtimen skulle ballen finne nettmaskene, og igjen var det Wells som var på farten. Barbet bryter på motstanders banehalvdel og finner Eze i fart fremover. Eze dytter ballen elegant til rette for Wells på 18 meter og rettvendt vet vi at han har nese for mål. Han klemmer til og sender avgårde en godt plassert markkryper til 1-0. Wells sitt åttende for sesongen, hvis man teller med cupscoringen mt Bristol City.

Utligningen skulle komme omtrent umiddelbart. QPR gikk rett i angrep etter scoringen, blir brutt og George Puscas blir tredd gjennom på løpetur av Ejaria på venstresiden. Leistner blir utfordret på fart og henger ikke med. Liam Kelly er på halvdistanse og Puscas setter ballen plassert pent nede ved stolperoten i det lengste hjørnet.

En ny dobbeltsjanse til QPR skulle komme med fem minutter igjen til hvilen. Ryan Manning sitt frispark ender hos Toni Leistner som får forsøket sitt blokkert. Hugill er på returen uten at han klarer å holde avslutningen nede.

1-1 til pause var grei skuring det. QPR var ikke på sitt beste de første 45 minuttene.

Nesten, nesten og bang!
Etter hvilen startet de klart bedre enn Reading. Om det var byttet av formasjon til 3-5-2 eller at Warburton erstattet Rangel med Kane skal vi ikke konkludere, men våre gutter kjørte det første kvarteret av omgangen før de omsider fikk hull på byllen til 2-1.

Kelly med langt utspark som klart var myntet på Hugill. Han vinner duellen og ballen går opp i luften og inn i 16-meteren. Wells header ballen tilbake til Hugill som har kjempet seg løs fra sin markering (forøvrig en vanskelig oppgave da Reading-forsvaret så ut som de kunne tenke seg trøya hans) og fyrte løs fra drøye 16 meter. Ballen får styring i en forsvarer og setter Rafael Cabral i Reading-buret ut av spill og ballen går inn oppe i hans venstre hjørne.

Vi var tilbake i ledelsen og livetabellen viste at vi nå var alene på direkte opprykksplass bak WBA!!

Bytte og baklengs
Warburton gjorde sitt andre bytte, i etterklokskapen et dårlig ett, etter 66 minutter da Wells forlot banen til fordel for Luke Amos. Etter 70 minutter kunne det stått 3-1 da Manning fant Kane med et innlegg uten at han klarte å styre avslutningen på mål.

Mål ble det med 14 minutter igjen å spille. Swift sitt innlegg ble umarkert headet inn foran mål av Yiadom og ballen triller uforstyrret til Baldock som kan sette den i tomt bur fra kloss hold. Dårlig forsvarsspill over hele linja og eneste håpet var å hive armen i været og håpe på en offsideavgjørelse som aldri kom. 2-2.

Frustrasjon
Tre minutter senere var Baldock nært igjen da han styrte innlegget fra Puscas såvidt over tverrliggeren til Kelly. Det siste kvarteret var en frustrasjonsprøve og QPR produserte ingenting av betydning. På overtid pådrar både Hugill og Eze seg gult kort, noe som betyr at førstnevnte må overvære mandagens kamp mot Brentford fra tribunen.

2-2 er et greit resultat og gjenspeiler greit hva som foregikk på Kiyan Prince Foundation Stadium denne kvelden. QPR var ikke like gode som de har vært den senere tiden, men likevel lett å kjenne igjen. Slurvete usikkert defensivt og gode offensivt. Vi må gjøre noe med forsvarsspillet for vi kan ikke forvente at Eze, Wells og Hugill skal levere på dette nivået hele sesongen!

Superhoopen
Denne gangen var det vanskeligere å velge. Eze ikke like skinnende som sist, men fremdeles veldig solid. Vi plukker en fra hver lagdel denne gangen. Manning er igjen veldig god fra sin venstreback/ving-plass. Eze fortjener å være valget på midten og Wells er en nydelig spiss på dager som denne. I andre enden av skalaen finner vi Barbet som er på laget kamp etter kamp, men fremdeles sliter med å finne sitt aller beste. Benken neste? Chair skuffer også litt i kveld.

Vi skal ikke glemme dette; 23 poeng på 12 kamper og 4 plass er noe vi ikke hadde våte drømmer om en gang for to måneder siden. Dette var ingen nedtur, vi tar det heller som ett poeng hentet på en litt dårlig dag. De poengene kan vise seg å være viktige i mai!!

QPR-Hull 2-2 (1-1)
Mål: Wells (29), Puscas (31), Hugill (59), Baldock (74)