Harrys debut skjer langt, langt mot nordøst. Et annet lag med striper som sliter, Sunderland, skal for egen del gjøre noe med sin egen småskumle situasjon. De har bare prestert godt nok til en 16. plass, men vi som er rock bottom er hele 8 poeng bak!

Under middels form
Tallene for laget fra Stadium of Light er på tolv kamper 2-6-4 og 12-16. Formen er under middels, 1-1-3. Seieren var av det småfine slaget, 3-1 over Fulham på Craven Cottage for halvannen uka sida. Den første av trepoengerne må en helt tilbake til 12. sept. for å finne, da 1-0 hjemme over Wigan. Men lørdag i en kamp med tidlig kampstart, var det tilbake i mer ordinært modus da et særdeles godtspillende WBA slo til med 4-2 på Lysets Stadion.

Sunderland var ganske kjedelige i innledning på sesongen men har i de siste kampene vært langt mer slepphendte innafor egen 16-meter. Samtidig skårer de noe mer. Fravær kan det være flere av for hjemmelaget: Eks United O`Shea og Cattermole er veldig tvilsomme og en annen eks United Brown er definitivt ute.
Samtidig er det i spillergruppa to spennende unggutter i Colback og Wickham samt den delvis undervurderte Sessegnon. Fletcher kan en aldri avskrive. Han kan være mann for en kamp som denne!

Junaited
Harry har unnagjort ei trening med gutta og han må bygge laget ut i fra det og det han så fra tribunen på Old Trafford lørdag, i kampen som Mark Bowen ledet.
Det han fikk se der var et langt mer kjempende lag enn det som ble vist i kampene før. Vi virket mer interessert, rett og slett. Vi gjorde i lange perioder United dårlige og det bekymret Ferguson. Vi skårer det første målet og har allerede hatt en i nettet. Offside dessverre! 8 minutter brukte så hjemmelaget på å vise hvor lista må være om en tenker på å ende i toppen. I løpet av de 8 minuttene skårer de altså tre ganger.

Kanskje var det delvis pga personlige feil hos oss, samtidig må vi være så rause at vi hedrer gode prestasjoner. Gutta har gjort langt verre feil i de andre kampene i høst! Mackie fikk jo stå et øyeblikk alene før han sendte returen i mål. Gjør det United-forsvaret til idioter?

De aller fleste målene i fotball kommer som en konsekvens av ulike feil. Det laget som gjør færest feil selv og samtidig utnytter andres, vinner som oftest! Mark Bowen gjorde noen smarte endringer på laget idèt han satte ut noen av de nye stjernene og puttet innpå gamlingene Derry og Hill, og han plasserte Mbia på midten. Alle tre var suksesser!

Mer direkte
Jeg tipper Harry så det samme. Han er jo kjent som en karismatisk manager, en som hever røsta og krever innsats. Jeg regner også med at vi får se et mer direktespillende QPR i denne kampen slik de gjorde mot United. Samme tankegang kan denne gang gi poeng siden motstanden ikke er av samme kvalitet. Men selvsagt, en må ikke være naive. Det vet Harry også. Kampbildet vil trolig være jevnt. Trur ikke noen av lagene vil buse på.

Enden på denne visa kan fort bli den gamle klassikeren 1-1. Men jeg undervurderer ikke effekten av managerbyttet og anser også 2-1 seier til oss som et godt alternativ.