For mye Bristol Cream?

QPR klarte å tape med en mann mer på banen i en time. Stillingen var 0-0 når utvisningen ble gitt, men Bristol City vant tilslutt komfortabelt 2-0. 

DUjW1WOXcAAKYiy

Av STIAN KARLSEN

Gutta fra Bristol var ute i en tøff ligacupmatch i midtuken mot Manchester City, som de tilslutt tapte 2-3, og burde ha tyngre bein enn våre gutter. Når det i tillegg blir en QPR-spiller mer på banen i langt over en omgang, så er det lov til å være veldig skuffet over at man ikke fikk med seg noen verdens ting hjem til W12. 

Holloway gjorde en endring på laget som tapte 0-3 mot Middlesbrough på Loftus Road sist. Joel Lynch gikk ut og Baptiste kom inn på laget.

Det betød at Smithies startet med Onuoha, Baptiste og Robinson foran seg denne gang. Bidwell og Furlong spilte kantroller med Scowen, Freeman og Luongo sentralt. Igjen ble konstellasjonen Oteh og Washington forsøkt på topp. 

Grei start
Kampen startet lovende for QPR. Det var rolig og begge lag kontrollerte mer enn de angrep. Bristol City var det laget som først fant "rytmen" og begynte å vise tenner offensivt. Kampen tok ikke fyr før det hadde passert halvtimen. 

Da kom hjemmelagets Baker flyvende inn i en saksetakling på Josh Scowen, noe som resulterte i direkte rødt kort. Stygg takling og kortet var helt fortjent. 

Under før pause
11 mot 10 i nesten en time. Dette skulle QPR klare å få med seg poeng fra!

Slik ble det ikke og Bristol City fikk en moralboost av de sjeldne rett før pausen. En corner for hjemmelaget blir møtt av Diedhiou som header ballen mot det lengste hjørnet. Der er det ingen som kan stoppe lærkula og ballen går inn i buret til Smithies. Ser enkelt og effektivt ut, men dette skal være mulig å forsvare seg mot!

Ingen bytter
Ollie gjør ingen endringer i pausen og satser på at de elleve utvalgte skal snu oppgjøret. Det håper også drøye 1100 tilreisende QPR-supportere på. 

Andreomgangen starter med at QPR får flyttet laget høyere i banen. Oteh kommer til en fin avslutning etter 53 minutter, men markkryperen stryker utenfor stolpen fra 14-15 meter. 

Et par minutter senere får QPR frispark. Et innøvd trekk ender hos Robinson, men skuddet hans blir blokkert. QPR trykker videre etter frisparket og får en avslutning via en heading av Luongo. Den blir stoppet av Bristol-forsvaret, men ble hånda brukt? Dommeren var ikke av den formeningen og spillet ble vinket videre til store protesterfra QPR-spillerne. 

2-0
QPR prøvde å presse hjemmelaget, men sannheten er at de var farligere på kontringene sine enn vi var i etablert angrepsspill. 

Etter 66 minutter skulle ledelsen doble seg. Smithies stopper glimrende avslutningen til Diedhiou som er alene gjennom, men returen kan han intet gjøre med da den havner på høyresiden hos Bryan. Bryan gjør ingen feil og duner den inn via stanga.

Eneste trusselen offensivt for QPR er Oteh som igjen kommer til en bra avslutning rett etter scoringen. City-keeper Steele redder denne gang forsøket.

Bytter
Bright og Eze kommer inn med kvarteret igjen å spille. Furlong og Oteh blir tatt av banen. 

QPR kommer til noen småsjanser, men er ikke i stand til å true hjemmeseieren i sluttminuttene. 

Skuffende
Det er opp og nedturer under Holloway og vi klarer ikke prestere på jevnt nivå. Gode perioder blir avløst av elendige, og akkurat nå så er laget inne i dårlig periode. Ingen spillere som tar ansvar og kollektivet er rett og slett ikke godt nok. 

På en annen side. Med de midlene som Ian Holloway nå er stilt til rådighet, så er jobben antageligvis frustrerende til tider. Det ropes på en ny manager, men det er ikke der skoen trykker hardest. Trolig hadde ikke et trenerteam med Klopp, Conte og Mourinho klart å føre dette mannskapet til Premier League. 

Vi er inne i en omstillingsfase hvor overlevelse er nøkkelordet. Suksess må komme etter at man har fundamentet på plass og fundamenteringen har såvidt startet. Tålmodighet!! 

U R´sss

Bristol City-QPR 2-0 (1-0)
Mål: 
Diedhiou (44) Bryan (66)
 

 

 • 2018

  Nå er det vel en mellomting hva både manager og ambisjoner angår.Vi kunne fått Pulis før Middlesbrough henta han, og derfra kunne han styrt oss greit mot midten av tabellen i første omgang.Tiltrekt seg spillertyper han liker og vi trenger i et nokså vaklete og usikkert forsvar.Tre treige stoppere med to tafatte vingbacker virker ikke som en kakeoppskrift for å ta 3-poengere akkurat.Tror dette går bra i år, rett og slett av den grunn at det er fire-fem lag som er enda svakere enn oss med å ta hyppige nok poeng.Men neste sesong bør det være ryddet skikkelig opp i økonomi og trenerstab.Synes ambisjonene er rare når Tim Cahill 38( for all del har han vært god) er det som skal ta oss videre opp på tabellen eller spisser fra niva 7 og 8...Er det ikke andre veier å se?Hva med denne Sam Ghoddos som tydelig leverer på internasjonalt nivå.Ja, det er alltid snakk om penger..., men de kasta vi vel kanskje gradvis vekk på Granero, Bosingwa, Fabio, Ferdinand.A og Ferdinand.R, Wright Phillips,Samba og Cissé for å nevne en promille av de avdanka stjernene som solte seg i glansen hos vår kjære klubbs pengesløseribonanza bare for å lose oss trygt ned i gjørma igjen.Vi kom til Premier League med en manager som kjenner divisjonen(som tydeligvis gjør det enda med Cardiff), så blir han axed fordi det blir en litt vanskelig periode på nyåret i 2012.Mark Hughes kommer inn of bruker penger i vilden sky.Det samme gjør Redknapp.Holloway er "familie" samt også Marc Bircham, men der er problemet at det blir for mye følelser, og Holloway spiller jo en type selvmordfotball som straffes hardt i denne divisjonen.Små fysiske spiller(dumt med tanke på at majoriteten av måla som scores i denne ligaen er på dødballer og kraft)
  Vi trenger jerndisiplin ikke følelser for å ta nivået, og derfor bør klubblegenden Holloway bort fra benken og heller finne seg en VIP-plass på tribunen.Det er for mye testing og rullering av spillere, nye og usikre forsvarskonstellasjoner er det også for mye av.
  Bircham lærer bare spillerne hvordan de skal få røde kort, men lite om taktikk og spilleforståelse er jeg redd.Mye kritikk nå, men klubben og vi fans er større en spillere og trenere jeg føler ikke duger i dette selskapet.Vi skal jo liksom ha midler, men virker jo helt ruinert igjen på grunn av denne FFP-saken som forøvrig heller aldri blir avgjort føles det som.Holloway klager på holdningen til spillerne, men er det ikke han som har ansvaret for nettopp at den er til stede?

  2018-01-30 00:02:12
  [Svar]
  • Re: 2018

   Her var det mange tanker og meninger som det ikke er vanskelig å være enig i. Hvordan en spiller med så minimale fotballferdigheter og forståelse for spillet som Onuoha kan inneha tittelen kaptein på dette laget er en stor gåte for meg. Holloway sliter stort med spillere fra lavere nivå som tydligvis mangler nødvendige ferdigheter for å ta nivået. Det er Holloway og Sir Les som har ansvaret for sportslig plan og de leverer ikke. Greit at vi skal være tålmodige men vi kan ikke godta udugelighet. Jeg klarer ikke se noen forbedringer mtp system, samhandling eller fotballismartnes i dette laget etter at Holloway kom inn.

   2018-01-30 21:40:43