Av STEINAR SÆTHER

"Bare æren å spille for" var overskrifta før kampen mot geitebukkene. Det lå ikke mye ære bak den halvhjerta prestasjonen vår, for så interesseløst er det lenge sida jeg har sett QPR spille. Washington løp en god del innledningsvis uten å være i nærheten av å kunne skape noe som helst, Bidwell hadde ganske god kontroll bakover på sin side - ja, det var vel alt verdt å nevne..? Selv Smthies hadde hodet andre steder. Jaggu bra det var et mediokert Derby vi møtte!

Aston Villa har større kapasitet enn geitebukkene, likevel har de surra rundt langt nede på tabellen, så langt nede at de ganske tidlig var en nedrykkskandidat. Etter hvert har de brodert seg oppover uten å imponere storligen, og plass 11 forteller en del. 14-12-13 nå 7 serierunder før moroa er over. Reelt sett kan de bare håpe på å ta igjen Fulham som låner sjetteplassen 10 poeng foran Villa. Mellom disse to er det andre lag som sikler på det samme, så mest sannsynlig spiller de for æren som vi gjør det.

Tallene hjemme er 10-7-2 og 29-16, ergo er det ikke der det har svikta. Borte har villabassene vært borte vekk med 4-5-11 og 12-23. Alt sett under ett er det antall mål framover som har vært hemskoen. Skårer ikke Jonathan Kodjia, vel, da er håpet om poeng uhjertelig fraværende. Han har 17 mål til nå. Scott Hogan står oppført med 15 mål, men de 14 første blei skåra for Brentford. Sitt mål nummer 15 kom for Villa mot Wigan rett før landslagspausen.

39 baklengs er ganske imponerende med tanke hvor de har vært før formen kom sigende etter nyttår. Derfor er det riktig å si at uten et stødig forsvar hadde laget kjempa langt der nede fortsatt.

2 mann ute for Steve Bruce, ingen viktige selv om en av dem er Agbonlahor. Rebell Morrison er antagelig den eneste hos oss som ikke er tilgjengelig. Olly har sagt at det blir flere endringer etter tv-kampen fredag - for det er jo ny tv-kamp fredag som kommer. Og han sa også om prestasjonen mot Derby at "dette var ikke oss". 

Så får vi se om spillerne våre hele troppen i gjennom er så fornøyd med å ha sikra kontrakten at det er mindre interessant hva Olly og Birch skriker på treningene. Villa skal være naturlige favoritter ettersom de er det fremste formlaget nå. Vi er på 4.plass på formtabellen etter tapet sist. Et erketypisk resultat vil være 1-0 til Villa, i noe som kan ses på som den fjerde av 11 cupkamper for deres del. Men vi tar gjerne i mot en hyggelig overraskelse fra Villa Park, ikke sant!