Steve McClaren´s menn tok en overbevisende borteseier mot Bolton på lørdag. Kunne vi klare følge opp den med en god prestasjon på Loftus Road? Svaret er et ubestridt JAA!!!!!

En endring på laget siden sist. Tomer Hemed startet å benken, nær sagt av religiøse årsaker, siden han hadde fastet i ett døgn før matchen. Dette ga rom for debut i QPR-trøya for Geoff Cameron. QPR stilte i en formasjon omtrent slik: 4-2-3-1

Det betød at Joe Lumley igjen startet som keeper med firebackslinjen Bidwell, Rangel, Leistner og Lynch foran seg. Cousins og debutant Cameron skulle danne tryggheten og balansen i midtbanen. Eze, Freeman, Luongo i friere roller bak Nahki Wells på topp.

Herlig førsteomgang
Stort sett alt dreide seg om QPR fra første minutt i denne matchen. Synd at ikke tribunene på Loftus Road var mer en halvfulle på en slik anledning, for QPR var gode. Helt fra avspark var både Eze og Wells en altfor stor oppgave for Millwall sitt forsvar.

At det skulle gå en halvtime før ballen gikk i mål var mer tilfeldig enn noe annet. Når ballen først gikk i mål så var dette også nærmest ved en tilfeldighet. Luongo ble kreditert scoringen, men Ben Amos i Millwall-buret må ta på seg mye skyld for at ballen endte i mål. En corner ender på 16-meteren og videreført med ei lompe av et innlegg inn i femmeteren. Ben Amos prøver å bokse, men noe klønete kommer han ikke frem til ballen på grunn av sine egne forsvarsspillere. Luongo stusser ballen enkelt videre inn i nettmaskene.

Eze-show
Minuttet etter ledelse så syntes Ebere Eze at det var på tide at han fikk litt oppmerksomhet. QPR gikk rett i angrep og Wells kom til innlegg fra høyrekanten, innlegget gikk over alt og alle og havnet på motsatt side hos Jake Bidwell.  Bidwell slo ballen inn i feltet igjen hvor Eze står på 7-8 meter og prøver en halvvolley. Han treffer ikke ballen veldig rent med venstrebeinet og ballen spretter før den kommer til mål, men nok en gang er Ben Amos litt ute av posisjon og ute av stand til å holde ballen utenfor mållinjen.

Etter at QPR og Eze spesielt hadde lekt med Millwall en halvtime, så kom det plutselig to mål ut av "halvsjanser". Mål er mål og like mye verdt uansett. 2-0 ledelsen var uansett fortjent og ga en deilig følelse!

Førsteomgang er det beste vi har sett av dette QPR-mannskapet!

Millwall i treverket
Rett etter pause hadde Millwall sin beste periode i matchen. Det nærmeste de kom var var etter en corner når Cooper headet i undersiden av tverrliggeren. Ballen endte tilslutt trygt i armene på Lumley. Steve Morison kom på banen for Millwall etter pause og skapte et helt annet trykk i det offensive spillet til bortelaget. Spesielt i luftrommet fikk QPR-forsvaret skikkelig prøvd seg etter Morison sin ankomst.

Kampen ble da også langt mer åpen. Millwall trykte på og dette ga QPR kontringsmuligheter.

McClaren sitt første bytte
Nahki Wells var igjen god, men både han og vi savner fremdeles den forløsende førstescoringen. Etter 70 minutter ble han byttet ut med Tomer Hemed. Hemed hadde fullført sin 24 timers faste, og hadde antagelig fått i seg næring før han kom på banen.

Utover i andreomgang ble det etterhvert klart at QPR hadde kontroll på begivenhetene. Det var nærmere 3-0 enn redusering den siste halvdelen av omgangen. Størst var muligheten til Luongo da han ble flikket gjennom av Eze og kom alene med Amos. Denne gangen var Amos på høyden og reddet. På returen kom Cousins til en ny stor mulighet, men også hans avslutning ble reddet. Denne gangen av forsvarer Cooper.

Mot slutten av oppgjøret går Eze i bakken inne i "boksen" til Millwall. Han blir belønnet med gult kort for noe som så ut til å være et soleklart straffespark.

Da dommer Robert Jones blåste i fløyta for siste gang denne kvelden så hadde man hatt følelsen av at poengene hadde vært fordelt en god stund allerede. Deilig seier, nye tre poeng og masse selvtillit i banken. Perfekt!

En strålende førsteomgang, fulgt opp av solid andreomgang. Dette smaker fugl McClaren!

For en utvikling!
Etter fire tap, to av dem meget stygge (1-7 og 0-3), så er QPR nå ubeseiret på de fire (fem dersom man tar med ligacupen!) siste kampene. Hadde noen fortalt undertegnede etter de fire første kampene at det skulle være mindre avstand til playoff (tre poeng!) enn til nedrykk (5 poeng) på dette tidspunktet, så hadde man blitt tatt svært useriøst.

Dette er rett og slett over all forventning og det Hemed, Wells og Rangel har tatt med inn i spillergruppen har helt tydelig gjort underverker. QPR fremstår som et helt nytt lag, og har hatt formstigning kontinuerlig siden disse spillerne kom inn.

Best mot Millwall
Mange gode i kveld. Eze, Luongo, Wells og debutant Cameron var alle blant de bedre, men aller best var midtstopper Joel Lynch. Han leverte en strålende kamp, kjempet med nebb og klør og vant utallige dueller både på bakken og i luften.

Nå er vi inne i en god periode. Lørdag venter ny hjemmekamp, denne gang mot Norwich. Tør vi tenke tre nye poeng?
Tenke tør vi nok, men nå er det viktig å holde beina plantet på jorda og ha realistiske målsettinger. Vi har ikke akkurat møtt "kremen" av lag i divisjonen de siste kampene, og nedturen ligger trolig ikke veldig langt der fremme. Likevel suger vi litt på denne deilige Millwall-karamellen, for dette var moro!

QPR-Millwall 2-0 (2-0)
Mål: Luongo (30), Eze (31)

QPR: Lumley, Rangel, Lynch, Leistner, Bidwell, Cameron, Luongo, Cousins, Freeman (Scowen 81), Eze (Smith 88), Wells (Hemed 72)

Tilskuere: 12398