Av STIAN KARLSEN

James Perch er blitt en rutinert herremann med en brukbar CV på samvittigheten. Han er 29 år og kommer fra Wigan Athletic for en sum som for oss er ukjent. 

Primært høyreback
Hans posisjon på banen er i utgangspunktet høyreback, men han bekler de fleste defensive roller på banen. Han har også spilt kamper som defensivt anker på midtbanen, så det er an anvendelig kar dette her. 

Premier League-erfaring
Perch startet sin Karriere i Nottingham Forest og var der i perioden 2004-10 og fikk hele 190 kamper for Robin Hood sin hjemby. Da tok han turen videre nordøst til spill i Premier League og Newcastle. Her ble det tre sesonger og 65 kamper, før han ble funnet overflødig og tok steget ned en divisjon igjen til Wigan. 

I Wigan har han vært fast inventar og spilt 81 kamper siden den gang.

Pålitelig, lite skadet
Rapportene forteller om en pålitelig, hardtarbeidende forsvarsspiller. Noe som skulle passe championship som hånd-i-hanske. Han har vært lite skadet i løpet av sin karriere, men suspensjoner må man kanksje påberegne. Fem gule kort på sine fem første kamper for Newcastle i Premier League vitner om en ganske hardtspillende figur. 

God overgangssommer
Vi var veldig spente på hvordan nedrykket ville slå ut for oss denne sommeren etter nedrykket. Mye tyder på at Ramsey/Ferdinand har jobbet hardt og intenst fra dag én, og de fleste vil nok påstå at jobben de har gjort i dette vinduet er positiv hittil. Da gjelder det å skape et lag!!! 

Nå bikker vi over i august og om en uke sparkes det hele i gang. Da får vi alle svarene vi har ventet på. Undertegnede er mer spent enn på lenge, og har troen på hva som er i ferd med å bygges på Loftus Road. 

Kan vi være med å kjempe i toppen allerede denne sesongen?

U R´sss