Wayne Rooney & co er noe vi burde hamlet opp med på hjemmebane. Dessverre var dette en av de dagene da lite eller ingenting stemmer. Det nytter ikke skylde på andre enn seg selv...

Mark Warburton har vært fornøyd etter to strake trepoengere å bortebane. Nå skulle nedrykksspøkelset legges bort ved å slå en av bunnlagene på hjemmebane!

Han fant det lite nødvendig å gjøre endringer etter seieren i Wales sist:
DIeng, Kane, Hamalainen, Barbet, Cameron, Dickie, Ball, Chair, Willock, Dykes, Austin

Helt uendret med andre ord.

Lite inspirerende
Derby åpnet kampen klart best. Ingen klare sjanser til noen av lagene den første halvtimen, men gjestene styrte oppgjøret i alle spillets faser. Det siste kvarteret av omgangen så kommer QPR gradvis mer inn i oppgjøret.

Omgangens soleklart største sjanse kommer ved Charlie Austin da Hamalainen krosser over feltet til Kane på høyresiden. Kane tar nedtaket og legger tilrette for Austin som avslutter fra 10 meter gjennom et folksomt forsvar. Kun en strålende reaksjonsredning av keeper Roos gjør at det står 0-0.

Mer er det faktisk ikke å berette fra den første omgangen. 0-0 i en ganske så traust omgang fra begge lag.

Bedring
Heldigvis for de som bivånet oppgjøret så ble de siste 45 minuttene litt mer severdig. QPR var det førende laget i åpningsminuttene av omgangen og trykket ballen ofte inn i 16-meteren til Derby. Det ble med «pumping» av ball i felt uten at Roos ble satt på de store prøvene.

Scoring
QPR trykker på og Derby kontrer etter 56 minutter. En strøken pasning sender Jozwiak alene gjennom med Dieng. Dieng er strålende nede med høyrehånda og får flikket ballen ut til høyre. Der kommer Kaizim-Richards på returen og kan spasere inn ledelse til bortelaget.

Snytt for straffespark
QPR jakter utligning, men det blir drøyt mellom høydepunktene. Chair fyrer løs fra 20 meter drøye meteren på utsiden.

Første byttet kommer etter 65 minutter. Willock er ferdig for dagen og Bettache får sårt tiltrengt spilletid.

Midtveis i omgangen blir en corner slått inn i Derby-feltet. Det blir ropt på hands fra nesten samtlige i blått og hvitt, uten at dommeren blåser. Reprisen viser en soleklar hands på Kazim-Richards og det er smått utrolig at dommeren ikke oppfatter dette.

Fransk brassespark
Etter 77 minutter kommer den beste muligheten til utligning. QPR har fått frispark på venstresiden 10 meter inn på banehalvdelen til Derby. Den blir klarert via en heading, men havner i perfekt bane til Barbet som står på hjørnet av femmeteren. Han hiver seg akrobatisk i luften og brassesparker ned i det korte hjørnet til Roos, som igjen gjør en strålende reaksjonsredning.

Austin ut
Charlie Austin holdt 82 minutter denne gang og nærmer seg matchfit. Kelman kommer inn.

QPR klarer ikke teste bortelaget noe særlig de siste 10 minuttene og ryker på et tap denne gangen. Surt da man hadde muligheten til å legge nedrykkspresset godt på avstand.