Godt nytt år!

Vi ønsker alle våre trofaste lesere et riktig godt nytt år. Måtte 2018 bli blåhvitt!!

 QPRNorwaylogo_220x216

Av STIAN KARLSEN

2017 er historie. Sportslig sett har 2017 kanskje vært et "rolig" år sett med QPR-øyne. Vi har etablert oss som et championshiplag som har vaket rundt midt på tabellen og varierer enormt både spillemessig og resultatmessig. Det positive er at vi er i ferd med å bygge et fundament for fremtidig satsning som kan vise seg å være bærekraftig. 

Ønsker for 2018
Videre utvikling av unge egenproduserte spillere, et styrket akadami, fremdrift i stadionplaner og nytt treningsanlegg. I tillegg så trenger vi sårt en avklaring på Financial Fair Play-situasjonen, slik at vi får klarhet i klubbens finansielle status for fremtidig drift. Store ønsker, men det er lov til å håpe at flere av disse tingene blir oppfylt. 

No matter what, We Are QPR!!
Hjertet kan ingen ta fra oss. 

Godt nytt år folkens! 
 

  • Godt nytt år

    En grei oppsummering Stian og jeg fikk svar på noen av mine mange spørsmål. Er dog bekymret for ettervinteren og våren hvis vi ikke begyner å lage flere mål. Tror vi må ut i overgangsvinduet nå og få inn en, kanskje to, spisser som kan finne nettmaskene oftere enn de tre/fire spissene vi har nå. Som QPR supporter har jeg lært meg å være tålmodig og med de langsiktige prospektene Stian skisserer her så er ventetiden langt fra over :o) Ønsker alle QPR fans et riktig godt nytt år og håper at «det går likar i morgen»!

    2018-01-01 09:42:38
    [Svar]