Det har lenge vært kjent at QPR, men Tony Fernandes i spissen, vil satse hardt på akademi og treningsfasiliter. Det ble i fjor høst vedtatt at planene skulle lokaliseres og realiseres i Warren Farm.

I går ble altså planene formelt godkjent, noe som sies å være det største og viktigste steget i prosessen.

Sørover
Dagens fasiliteter i Harlinngton er langt under pari og det har lenge vært behov for oppgradering. Warren Farm er geografisk plassert ca 1 mil sør for Sheperds Bush (på sørsiden av Themsen).

De nye fasilitene
Anlegget vil inneholde gressbaner for både førstelaget og akademiet, kunstgressbaner både innendørs og utendørs, gym, forskningsdel, rehabiliteringområder, klasserom, ett stor antall garderober, mediarom, catering og egne fasiliteter til en vedlikeholdsavdeling. Kostnadene for denne herligheten er estimert til ca £25 millioner.

CEO
Philip Beard (CEO) er selvsagt strålende fornøyd med godkjenningen av planene
-    Denne dagen er en milepæl i QPR's historie. Vi er veldig takknemlig for støtten vi har fått, og da spesielt fra de lokale myndighetene. Vi håper de får glede og fordeler av å bruke disse nye aktivitetene og fasilitene som blir tilgjengelig i løpet av de neste årene. Det er fremdeles mye hardt arbeid som må gjøres i og fullføre detaljene på designet og gjennomføringen, men dagens nyheter er gigantisk steg.

U R'sss