Av STEINAR SÆTHER

Luke Freeman er med rette litt bekymra over det faktumet at vi kommer seint i gang i kampene. I begge bortekampene mot Wolves og Blades har vi kommet under med 2 mål før vi våkna til liv. Det hjelper så lite at resten av kampene er solid, særlig på Molineaux var vi gode, når motstanderen er langt foran. Hva om Bolton tok ledelsen etter få minutter forrige lørdag på nikken som Smithies så mesterlig redda..?

Nottingham Forest grisebanka oss på City Ground i fjor høst. At vi tapte der oppe var ingen sensasjon selv om størrelsen var vel stor. Men vi er fra vår 15. plass både 2 plasser og 2 poeng foran Skogvokterne. 

Tallene for gjestene vi har så lyst til å klå: Borte 4-3-9 og 18-27, totalt 11-4-18 og 36-51. Av dette leser vi at de er marginalt bedre enn oss borte, videre at de skårer like lite mål som oss og de slipper inn noen flere mål - som det er litt logikk i ettersom de taper noen av kampene som vi tilsvarende klarer uavgjort i.

Formen til Skogvokterne er ikke god. 1 seier på de siste 12 seriekampene. Men det skal de ha, det var Wolves de slo på Molineaux! De andre kampene har endt  med 4 U`er og 8 tap. 

To mann er ute for gjestene mens 4 mann er usikre. Vi har som vanlig Mackie og Wheeler ute men Hall, Sylla og Robinson er nær en retur. Manning har sonet ferdig. 

Vi trives ikke voldsomt godt mot Skogvokterne. 1-2-3 på de siste 6, men poengene har altså kommet på Loftus Road. Spillerne våre er visstnok hevngjerrige etter fadesen på City Ground. Jeg anser dog denne kampen som ganske åpen, imidlertid med basis i bortelagets skåringsvansker og generelle form, skal vi være små favoritter, så det blir 2-1 fra meg - med en viss fare for 1-1.