​Hevngjerrige rangere

Skogvoktere i dårlig form!

FC-Nottingham-Forest

Av STEINAR SÆTHER

Luke Freeman er med rette litt bekymra over det faktumet at vi kommer seint i gang i kampene. I begge bortekampene mot Wolves og Blades har vi kommet under med 2 mål før vi våkna til liv. Det hjelper så lite at resten av kampene er solid, særlig på Molineaux var vi gode, når motstanderen er langt foran. Hva om Bolton tok ledelsen etter få minutter forrige lørdag på nikken som Smithies så mesterlig redda..?

Nottingham Forest grisebanka oss på City Ground i fjor høst. At vi tapte der oppe var ingen sensasjon selv om størrelsen var vel stor. Men vi er fra vår 15. plass både 2 plasser og 2 poeng foran Skogvokterne. 

Tallene for gjestene vi har så lyst til å klå: Borte 4-3-9 og 18-27, totalt 11-4-18 og 36-51. Av dette leser vi at de er marginalt bedre enn oss borte, videre at de skårer like lite mål som oss og de slipper inn noen flere mål - som det er litt logikk i ettersom de taper noen av kampene som vi tilsvarende klarer uavgjort i.

Formen til Skogvokterne er ikke god. 1 seier på de siste 12 seriekampene. Men det skal de ha, det var Wolves de slo på Molineaux! De andre kampene har endt  med 4 U`er og 8 tap. 

To mann er ute for gjestene mens 4 mann er usikre. Vi har som vanlig Mackie og Wheeler ute men Hall, Sylla og Robinson er nær en retur. Manning har sonet ferdig. 

Vi trives ikke voldsomt godt mot Skogvokterne. 1-2-3 på de siste 6, men poengene har altså kommet på Loftus Road. Spillerne våre er visstnok hevngjerrige etter fadesen på City Ground. Jeg anser dog denne kampen som ganske åpen, imidlertid med basis i bortelagets skåringsvansker og generelle form, skal vi være små favoritter, så det blir 2-1 fra meg - med en viss fare for 1-1. 

 • Handlekraft

  Nå må noe skje!
  Fem baklengs hjemme mot et lag som har scoret lite i hele år, og som i tillegg har vist begredelig form i det siste.
  Klubben og styret kan ikke bare sitte å se på dette!
  Holloway , som nevnt tidligere, må vekk!
  Nytt blod, ny energi og en manager med klare retningslinjer
  må inn!
  Fortsetter det slikt er league one neste.
  Helgen er ødelagt her!

  2018-02-24 18:30:43
  [Svar]
  • Re: Handlekraft

   Er helt enig . Skjønner ikke de som sier at det ikke hjelper med bytte , han har dessverre ikke peiling klinker ballen opp på et fyrtårn på topp for så på lykke og fromme jobbe rundt for å skape noe . Her må noe skje ellers kan dette gå riktig gale

   2018-02-24 20:07:53
 • QPR

  Dette blir bare tristere og tristere, på tide med noe nytt nå, før det blir for seint!

  2018-02-24 18:19:32
  [Svar]
 • Håpløs

  Er det virkelig mulig å være så til de grader i koma. Helt utrolig forferdelig ille.....gang på gang. Slo av stream. Blir deprimert. Noen få kamper denne sesongen vi kan gledes over ellers er det ille dårlig.

  2018-02-24 17:14:50
  [Svar]
 • Nedrykk

  Nå håper jeg det skjer noe i den ledelsen altså!!!Dette er ikke akseptabelt!!Et hån mot oss supportere!!!!

  2018-02-24 17:14:05
  [Svar]