Høstens årsmøte og fellestur

Høstens norske QPR-samling er lagt til helgen 17.- 18. november, da QPR spiller hjemme mot Aston Villa. Vi har også et opplegg for fellestur til den påfølgende tirsdagskampen i Derby.

 QPRNorwaylogo_220x216

Av DAG HÅKON HELLEVIK

Datoen er valgt etter innstendige oppfordringer fra QPR-kontingenten nordpå, representert ved Geir Wang, som har påpekt muligheten for å reise med direktefly fra Tromsø til London etter 1. november.

Supporterklubben håper imidlertid at  flest mulig vil komme til London allerede fredag ettermiddag. Da planlegger vi årsmøte og sosial samling med celebre QPR-gjester. Vi vil forsøke å legge møtet til Loftus Road stadion slik vi også gjorde i 2014. Om dette ikke er mulig vil vi finne en pub i nærområdet. Under alle omstendigheter satser vi på et arrangement med gjester som enten har en fortid eller en nåtid i klubben.

Alt dette forutsetter imidlertid at kampen ikke  flyttes fra lørdag til fredag, slik tilfellet var da vi møttes ifjor. Dette vet vi dessverre ikke før i slutten av september, men inntil videre planlegger vi for en lørdagskamp.

De som har anledning til å bli i England i noen dager ekstra vil også kunne melde seg på tur til Derby tirsdag 21. november. Vi vil da ta buss sammen med våre engelske medsupportere fra London til Derby med retur samme kveld. Supporterklubben vil stille med reiseleder, og vi vil formidle både bussbilletter og kampbilletter. Også her må vi ta forbehold, for det som i utgangspunktet er en tirsdagskamp kan i verste fall også flyttes til onsdag.

Den endelige påmeldingsfristen vil være 5. oktober. Innen den tid skal vi ha fått bekreftet endelig dato for begge kamper. Kostnaden, i tillegg til kampbilletten lørdag, vil være i størrelsesorden 80-100 pund per hode for den som har anledning til å få med seg alt. Da handler det om et mindre beløp for servering på fredag, samt pluss/minus 75 pund fordelt på kampbillett og bussbillett tirsdag. Bussen går fra Loftus Road tidlig på ettermiddagen, og ettersom returen etter en kveldskamp er et stykke utpå natta anbefaler vi folk å bestille hotell i området W12. Alternativet for de som ikke har gangavstand hjem fra Loftus vil være drosje.

 • Årsmøte

  Hvilket flyselskap flyr direkte fra Tromsø fra 1.november.

  2017-07-17 21:30:36
  [Svar]
  • Re: Årsmøte

   Norwegian starter å fly direkte fra Tromsø 30. oktober og går deretter hver fredag og mandag frem til april.

   Geir W

   2017-08-14 01:28:29
 • Årsmøte

  Meget bra Dag H. Jeg er med på alt. Det blir godt og behagelig for oss "vanlige" folk å ha kjentfolk i nabolaget til W12
  Sees

  2017-06-28 11:18:20
  [Svar]