En scoring i førsteomgang ved Grant Ward og to i andreomgang ved Luke Varney og Tom Lawrence ble avgjørende.

QPR ble straffet knallhardt. Ipswich scoret på sitt første ordentlige forsøk etter 13 minutter ved Grant Ward. Alex Smithies fulgte opp med å gjøre en megabrøler etter 54 minutters spill og Varney doblet ledelsen til traktorgutta. mens Lawrence avsluttet ballet med en suser fra 14 meter når timen var spilt.

Laget
Holloway gjorde to endringer på laget som slo Norwich forrige helg. Jake Bidwell var tilbake etter to måneder på sidelinjen med en skulder ute av ledd. Han erstattet Jack Robinson, som gikk glipp av oppgjøret på grunn av en hamstringskade. Karl Henry kom også inn på laget på bekostning av Massimo Luongo. Australieneren kunne ikke være med til Suffolk på grunn av sykdom.

3-5 2 var utgangspunktet til Holloway også denne gang. Alex Smithies mellom stengene bak tre midtstoppere i form av Grant Hall, Joel Lynch og Nedum Onuoha.
Bidwell og James Perch som vingbacker på hver sin side. Jordan Cousins ​​var sammen med Henry i sentrum av banen og Tjaronn Chery fortsetter i sin 10`er  rolle bak Seb Polter og Conor Washington i angrep.

QPR best innledningsvis
QPR skapte en mulighet i kampensi andre minutt når Lynch sitt innlegg fra venstre ble bokset ut av Ipswich keeper Bartosz Bialkowski. Chery plukket opp ballen, men nederlenderen sitt skudd fra 20 meter gikk over.

Det  var altså vertene som tok ledelsen i det 13. minutt gjennom Grant Ward. Et frispark fra venstre ble fbokset av Smithies og Ward plukket opp "restene". Hans første skudd fra 16 meter ble blokkert av Washington, men han fikk den heldig tilbake og skudd nummer to snek seg inn i Smithies sitt lengste hjørne. Uflaks for oss, heldig for hjemmelaget.

Fem minutter senere kom Chery brøt løs på høyre. Hans innlegg fant Washington, men avslutningen var tannløs. QPR var spillemessig det førende laget og Washington var svært nær ti minutter før hvilen. Hall forserte i banen fant Washington i midten som dempet ballen på brystet og var alende med Bialkowski i Ipswich-buret. Kun en kanonredning sørget for at Ipswich fremdeles ledet.

Smithies-brøler
Ipswich ledet til pause, men Rangers hadde fortjent mer ut fra spill og sjanser etter de første 45 minuttene.

Etter pausen holdt Cousins keeper Bialkowski varm med ett skudd fra langt hold i det 48.minutt, men det skulle ikke scores før Ipswich igjen fikk sjansen. Alex Smithies feilberegner et oppspill totalt og er på bærtur ute på 25 meter. Han får bare flikket ballen med hodet og Varney, som jaget fritt vilt, fikk en enkel oppgave med å sette inn 2-0 i det tomme målet.

Det var et hardt slag for QPR, som ikke klarte å resise seg skikkelig etter dette. Holloway gjorde et forsøk med dobbeltbytte i den 59. minutt, og satt innpå Sandro og Idrissa Sylla for Perch og Polter. To minutter senere var det likevel Ipswich som skulle score igjen, da Lawrence fyrte fra 14 meter etter at han, litt tilfeldig, fikk ballen i beina.

Holloway gjorde sitt tredje og siste trekk fra benken, og satte på Yeni Ngbakoto på bekostning av Cousins noen minutter senere

Det nærmeste QPR kom scoring var ved Sandro da han headet klokkerent i stolpen fra 7 meter etter innlegg fra Chery. Dette var ikke QPR sin kveld og luften hadde gått ut av laget etter dette.

David McGoldrick satte nesten en fjerde for hjemmelaget to ganger mot slutten av oppgjøret, men denne gangen var Smithies godt med ved begge anledninger.

En frustrerende ettermiddag for QPR som spilte god fotball i perioder og presset hjemmelaget bakpå, men når man ikke klarer å sette sjansene sine, og i tillegg har en dose uflaks i den andre enden så blir resultatet lite pent.

3-0 er selvsagt ikke bra, men resultatet er mer flatterende enn spillet. Det ser ut til at Holloway ikke vil spille kynisk på bortebane som QPR-manager denne gangen heller...

Ipswich-QPR 3-0 (1-0)
Ward(13), Varney(54), Lawrence(61)

QPR: Smithies, Hall, Onuoha, Lynch, Bidwell, Perch (Sandro 59), Henry, Cousins (Ngbakoto 66), Chery, Washington, Polter (Sylla 59)