To på rappen hadde skapt litt troen igjen. Det ble kortvarig, for mot Huddersfield var det ikke rare greiene som ble levert.

Warburton gjorde en endring fra Wycombe-seieren i midtuka. Kakay fikk sjansen fra start etter flere innhopp den siste tiden og De Wijs henvist til benken. De Wijs imponerte sist, men trolig en litt forsiktig tilnærming til å bli 100% matchfit er oppskriften til Warburton.

Ellers var det lite overraskende. Dieng, Wallace, Kane, Kakay, Barbet, Dickie, Johansen, Field, Willock, Chair og Austin.

Manglende gnist
Det var enkelt å se at det var to lag i en fase av sesongen med mange kamper. QPR virket ofte ufokuserte, og med en spilllestil som krever høy grad av presisjon i pasningsspillet så blir det til tider en prøvelse å se på.

Det har blitt ekstremt med kamper på spillere som nesten ikke spilte kamper før jul i Johansen og Austin, og det begynner etterhvert å sette sitt preg på matchene. Prestasjonene varierer og denne ettermiddagen ble det tydelig at begge helst kunne hatt godt av en pause.

Bacuna avgjør
Kampens eneste mål kom 10 minutter inn i den andre omgangen. Pipa får ballen nede på venstrekanten og utfordrer inn i feltet. Slår en overraskende pansning inn i feltet med yttersiden av høyrefoten og pasningen er perfekt timet for løpet til Bacuna. Fra 15 meter kliner han til og får skikkelig godtreff med høyrebeinet. Dieng rekker knapt å løfte armene og er sjanseløs på skuddet som gåt oppunder tverliggeren.

På det tidspunktet er det heller ikke ufortjent at gjestene tar ledelsen.

Mye Hudderfield
Det var bortelaget som skapte det aller meste i denne matchen. Unntaket var da Chair angrep på høyresiden og la inn i feltet langs bakken etter 35 minutter. Kane sitt løp var glimrende og han kom upresset til avslutning fra 7 meter. Avslutningen var av middels høyreback-klasse og Terriers-keeper Schofield redder og sparker sin egen retur ut i trygt farvann.

Den skal settes Todd Kane!

Huddesfield hadde på sin side flere brukbare forsøk før scoringen, og Dieng var balnt annet ute i full strekk allerede etter tre minutters spill.

Etter scoringen satt man og ventet på at QPR skulle trykke litt på, men fremdeles var det Huddersfield som hadde mest og by på. Et par feite sjanser ble det,  blant annet frispark fra 18 meter som ble satt halvmeteren utenfor av målscorer Bacuna.

Angrepsspillet til QPR var tafatt og tannløst. Charlie Austin kom aldri til noen kvalisfiserte målsjanser denne ettermiddagen.

Bytter uten innvirkning
Med kvarteret igjen skulle Warburton gjøre sine første bytter. Alt for sent i etterpåklokskapens navn, men kampbildet endret seg lite eller ingenting uansett. Adomah og Dykes kom inn Chair og Kane.

Med tre minutter igjen var det Austin og Field som gikk av banen for Bonne og Thomas. De fikk nesten 10 minutter da det ble lagt til seks minutter i den andre omgangen.

QPR klarte hverken legge trykk på eller skape all verden i kampens sluttfase. Det var rett og slett noe slitent og uforløst over hele laget denne dagen. Bakover er det egentlig ikke hakkende galt. Huddersfield kommer til noen muligheter på dødball, men i åpent spill hadde Dickie, Barbet og Kakay ganske god kontroll.

Bestemann
Stefan var ikke på sitt beste denne matchen. Trolig den svakeste forestillingen hans siden debuten. Heldigvis for ham så hadde «makkeren» hans, Sam Field, en bedre dag på jobben og fungerte i noen tilfeller som ryddegutt både for sin norske medspiller og resten av laget. Field har generelt gitt et veldig solid inntrykk de siste ukene, Denne kampen var han QPR´s beste spiller uten å skinne ordentlig.

Vi vinner som et lag og vi taper som et lag. I dag var vi for svake offensivt og slipper inn ett mål. Da taper vi 0-1 da... Kjipere blir det nesten ikke.

Vi kan fort finne på å slå tilbake allerede i midtuken mot Millwall. Det bor mye i dette mannskapet, men akkurat nå klarer vi ikke finne stabiliteten til å klore oss fast på øvre halvdel av tabellen.

QPR-Huddersfield 0-1 (0-1)