Rotherham var uten seier på sine siste 15 ligakamper. Et smått håpløst QPR skulle rette opp den statistikken og kampen ble avgjort med Izzy Brown sin scoring etter 24 minutters spill.

I sannhet kunne seieren ha vært større for hjemmelaget. Keeper Alex Smithies reddet Hoops mer enn én gang og sørget for at den kun ble 1-0.

Manager Holloway hadde gjort tre endringer på laget sitt etter forrige torsdags 2-1 tap mot Wolves. James Perch var naturlig nok ute og sonet suspensjon - etter hans røde kort Wolverhampton, mens en hamstringskade hindret Jack Robinson fra å være med. I tillegg var Polter ikke helt frisk og startet dette oppgjøret på benken.

Inn kom Jake Bidwell, Jordan Cousins ​​og Yeni Ngbakoto og QPR startet denne gang i en 4-3-2-1 formasjon.

Kaptein Onuoha i aksjon mot Rotherham

Livlig og underholdende
Det var plenty av action allerede fra start i denne matchen. Smithies ble tvunget til en god redning allerede før to minutter var spilt etter at Lee Frecklington kom seg løs og skøt inne i 16-meteren.

Bare øyeblikk senere samlt det i den andre enden av banen da Washingtons skrudde skudd fra 18 meter ble strålende reddet av tippet Lewis Price i Rotherham-målet. Den påfølgende Chery-corneren, ble Lynchs sin heading reddet på mållinjen.

Det var voldsomt tempo og mye åpent spill de første 10 minuttene. God underholdning, men ingen scoringer. Underholdningen sank betraktelig etter dette, men i det 24 minutt så kom målet som avgjorde oppgjøret.

Avgjørelsen
Chelsea-lånet Brown spilte elegant vegg med Ward og hadde plutselig fri vei mot Smithies. Han holdt hodet kaldt og satte ballen sikkert i mål fra 15 meter.

Rangers sløste bort en stor mulighet til å utligne når halvtimen var spilt.
Washington kom seg løs på venstresiden, kjørte inn i boksen og la ballen tilbake til Chery. Nederlenderen avsluttet lavt fra veldig god posisjon, men Price fikk blokkert forsøket.

QPR tilbrakte resten omgangen mye på Rotherham sin halvdel i sin jakt på en utligning, men manglet kreativitet og skarphet i den siste tredjedelen av banen.

2 omgang
Etter pause jevnet spillet seg ut, mens underholdningsverdien forholdt seg ganske lav. Chery utlignet nesten med et fantastisk frispark etter 55. minutt. Price kastet seg til høyre og fikk tippet ballen over tverrliggeren.

Målscorer Brown drillet rundt med QPR-forsvaret tre minutter senere, men avslutningen klarte ikke å overliste en god Smithies.

Holloway sitt første bytte kom når timen var spilt og det var Ngbakoto som ble erstattet av Polter.

Byttet var til lite hjelp og Rotherham styrte kampen ditt de ønsket i denne perioden. QPR skapte ingenting og hjemmelaget kom til noen halvfarligheter.

Etter 72 minutter var det slutt for Sandro som ble erstattet av Ben Gladwin

Sjansebonansa til hjemmelaget
Etter dette byttet var det bare Rotherham, og at ikke det ble 2-0 er nesten utrolig. Ward løp fra Hall og satte ballen en hårsbredd utenfor etter 74 minutter. Fire minutter senere knallet samme mann til i treverket før Newell fikk returen på åpent mål. Newell satte returen over med et stort gapende ledig mål foran seg.

Sjansene fortsatte å komme for vertene.

I det 81. minutt, reddet Smithies godt på avslutning fra Ward, før Gladwin måtte klarere på linjen for å nekte Newell scoring. QPR var griseheldige som kun var ett mål under.

Siste Holloway trekk var minuttet før slutt da Wszolek kom inn for Chery, men etter fem minutter overtid så måtte man konstatere at tre strake tap var et faktum .

Bestemann
Alex Smithies bør ligge godt an til tittelen som "Årets spiller". Heller ikke denne helgen var det tvil om hvem som var QPR sin beste spiller. En rekke gode redninger også i denne kampen og det er hans fortjeneste at det ikke har blitt stygge sifre ved flere anledninger denne sesongen.