Hva skjer med Eberechi Eze?

At Eze er heit på markedet er slettes ingen overraskelse, etter imponerende spill og statistikk denne sesongen. Mens Eze kan forsvinne så er det tre andre spillere som har et ønske om å bli værende hos QPR. 

Av STIAN KARLSEN

Eberechi Eze gikk inn i «koronapausen» med 12 scoringer og 8 målgivende i boka. Det, sammen med en håndfull magiske opptredener, har skapt stor interesse fra andre klubber. 

Det har vært snakket om Sheffield United, Crystal Palace og ikke minst har Tottenham vært nevnt som mer en beundrere for 21-åringen. Tottenham sies å være nærmest ettersom QPR skal ha gitt signaler om at prislappen på Eze ligger på cirka £20 millioner, noe Palace og Sheff.Utd skal ha funnet i høyeste laget. 

Til syvende og sist så ønsker vi supportere at han skal få så mange kamper som mulig i QPR-trøya får han tar steget videre. QPR er rett og slett mange hakk mer severdig med denne gutten på banen.

Tre veteraner med videre? 
Det er ikke bare fremtiden til Eze det spekuleres om for tiden. Det gjøres det også om herremennene Grant Hall, Geoff Cameron og Angel Rangel som alle er på utgående kontrakter. Disse tre har et ønske om å signere nye kontrakter. 

Hall (28) har hatt en bedre sesong enn på mange år, og har holdt seg skadefri i en lengre periode. Han kom fra Tottenham i 2015 og har spilt over 100 kamper for QPR og ble blant annet kåret til «årets spiller» i 2015/16. Han har slitt med tunge skader som defintivt har preget tiden hans i klubben. 

Cmeron.jpg

Amerikaneren Geoff Cameron var på lån forrige sesong fra Stoke, og skrev under en ettårskontrakt med QPR for denne sesongen. Cameron har vist seg å være en veldig nyttig og anvendelig spiller som Warburton helt åpenbart er «glad» i. 

Angel Rangel har blitt 37 år og slik sett er det helt naturlig at karrieren går på ettårskontrakter. Han trives godt i W12 og ønsker å forlenge denne enda ett år. Rangel er førstevalget på høyrebackplass, men har blitt utfordret sterkt av Todd Kane denne sesongen. 

Alle tre ønsker å være QPR-spillere også til høsten, men ønsker klubben og vi det? 

U R`sss