Det var en skadefri tropp Warburton tok med seg til bortekamp i Hull. Første kamp etter landslagspause er alltid litt ekstra spennende. Kunne QPR beholde den fine trenden som kulminerte i den flotte 4-2 kampen mot Blackburn sist?

Mark Warburton trodde i alle fall de samme elleve fortjente ny tillit som mot Blackburn sist. For de som ikke husker den kampen skal vi gjenoppfriske hukommelsen. Liam Kelly startet i mål. Med Manning, Barbet, Leistner og Rangel i en firer foran seg. Scowen og Cameron sentralt og defensivt på midtbanen med trioen Osayi-Samuel, Chair og Eze som trusler offensivt. Enslig på topp startet Nahki Wells.

Eze tidlig pån
Eberechi Eze satte standarden allerede fra start. Kun tre minutter var spilt da han dro en frekk tunnell og avsluttet med et skudd. Long i Hull-buret redder til corner. QPR startet best og haddde også en ball i nettmaskene etter kvarteret. Nahki Wells avsluttet fra skrått hold og scoret, men dommeren blåste korrekt frispark mot QPR-spissen.

Hjemmeledelse
Den annulerte scoringen så ut til å sette fart i hjemmelaget. Tre minutter etter annuleringen kom første skremmeskuddet da Grosicki kom til skudd fra sin venstreside. SKuddet var Kelly fullt på høyde med og hadde god kontroll.

Etter 29 minutter så skulle Kelly måtte hente ballen ut av målet. Vi taper førsteduellen på et langt oppspill, ballen spretter og sekundet etter har Bowen tatt med seg ballen via brystet og banket den i mål fra 18 meter med venstrebeinet. Helt ut av det blå, 1-0 til hjemmelaget.

Utligning før pause
Hull holdt på å øke ledelsen kort tid etter ledelsen, men Barbet ryddet unna akkurat i tide på Eaves sin heading. QPR skulle bruke noen minutter til å riste av seg sjokket, men slo brutalt tilbake når de fikk muligheten. Opp mot pause hadde Chair en god mulighet og Eze testet frisparkfoten på strålende vis før Ryan Manning skulle få sin føste scoring for sesongen.

Scoringen kom å den påfølgende corneren etter Eze-frisparket som ble reddet av Long. Osayi-Samuel danser og utfordrer seg inn i feltet og prøver et skudd, dårlig sådan, som går i en Hull-fosvarer. Returen havner på 16 meter hvor Manning stopper ballen med høyrefoten og tupper den elegant med venstrefoten slik at ballen skrur elegant inn i Long sitt venstre hjørne.
Deilig timing, Ryan Manning!! ...og ikke minst fullt fortjent rett før lagene gikk i garderoben.

QPR jaktet
QPR har selvtillit om dagen og gikk på banen for å jakte tre poeng etter pause. Det er det ikke ofte QPR har gjort de senere årene.

Kun et par minutter inn i omgangen testet Ilias Chair skuddfoten fra distanse og kun en akrobatisk Long avverget QPR-ledelse. Long skulle holde seg godt over middels varm hele omgangen da QPR periodevis kjørte oppgjøret hardt. Wells og Scowen hadde begge gode muligheter, men Long kom seirende ut av de fleste duellene. Nahki Wells og Osayi-Samuel måtte vike for Marc Pugh og Jordan Hugill etter drøye timen spilt da Warburton gjorde sine to første bytter.

Det måtte tilslutt et straffespark til for å skaffe den nødvendige og etterlengtede ledermålet.

Eze felt, Eze scoret
Da Hull var på en sjelden visitt i 16 meteren til QPR på en corner, så skulle Eze ta saken i egne hender. 76 minutter spilt og QPR klarerer corneren med en heading. Returen legger en Hull-spiller rett i beina på Eze langt inne på QPR sin halvdel. Eze setter på turboen og holder fullstendig lekestue med tre Hull-spillere i 60 meter. Det hele ender med at Tigers-kaptein Lichay ikke har annet valg enn å felle Eze og straffesparket er så soleklart at Eze tar ballen i hendene før han har truffet bakken.

På arrogant vis, med et "ventesteg", venter Eze ut Long, og setter ballen i motsatt hjørne av der hvor keeper har kastet seg. Utrolig fortjent 1-2 til QPR.

Deja Vú
Eze felt, Eze scoret. Nå var Eze "on fire" og han lekte seg med Hull-forsvarerne. Etter 87 minutter har han ydmyket dem nok, så da tyr de til ufine midler igjen. Ikke like klar denne gangen, men nok til at dommer Harrington peker på straffemerket igjen. Eze gjør jobben igjen fra straffemerket og setter sikkert inn 1-3, selv om Long går riktig denne gangen.

10 minutter tillegg og redusering
Det blir lagt til 8 minutter og da Hull reduserte etter seks av dem så ble det lagt til to nye! Altså totalt 10 minutter. De er helt hårreisende lenge og spesielt når 2-3 lyste på tavlen.

Reduseringen kom etter seks av dem da Magennis blir spilt flott gjennom av Jon Toral. Magennis er i en duell med Leistner, men en litt overivrig Kelly vil også balnde seg inn 10 meter fra mål. Magennis banker ballen rapt ned i hjørnet forbi en utrusende Kelly. Leistner er tydelig oppgitt over sin egn keeper og hadde trolig ønsket at han hadde blit stående på streken. Målet beytr likevel ikke stort i denne sammenhengen da QPR vinner 3-2 borte mot Hull etter 10 tilleggsminutter.

Superhoopen
Laget igjen godt som kollektiv, men denne gangen er det aldri noen tvil. Ebere Eze gjør ting de færreste er i nærheten av. Han dribler, sender geniale pasninger og styrer matchen akkurat som han vil i perioder. Tar man med at han skaffer to straffer og setter dem like selvfølgelig som at snø er nedbør i fastform med lys farge, så skjønner man at psyke og form spiller på lag!

Du verden så gode vi er, og nå er det playoff (5 plass) og poenget bak direkte opprykksplass som er situasjonen. Kun 28 poeng til så har vi de 50 poengene som vi ønsket oss før sesongen! :)

Hyll Mark Warburton og hyll Eberechi Eze!!

Hull-QPR 1-3 (1-1)
Bowen (29), Manning (44), Eze (78, 88)

QPR: Kelly, Manning, Barbet, Leistner, Rangel, Scowen, Cameron, Eze, Osayi-Samuel (Pugh 62), Chair (Amos 83), Wells (Hugill 62)
Ubenyttede reserver: Lumley, Ball, Kane, Mlakar