​I kveld spiller vi for Razor...

...og rusler av banen 3 poeng rikere!

001_QPR-V-SHEFFIELD-WEDNESDAY-FRONT-COVER-V1-email
Dagens kampprogram hedrer Ray Wilkins!

Av STEINAR SÆTHER

En kan analysere ihjel kampen mot Hull, det lar jeg være. Konkluderer i stedet med at hjemmelaget ville gjøre seg ferdig med nedrykkstriden en gang for alle. Vi kommer nok ikke til å være guds gave til fotballspillet de siste bortekampene, lite å spille om som vi har.

Ny tabellnabo hjemme i kveld. Sheffield Wednesday har vært akkurat så nedadgående som forespeila før sesongstart. Uglene hadde sine gode sesonger for 2 til 4 sesonger siden, i fjor ramla de litt av lasset og ingenting tyda på at de skulle returnere opp til en ny kamp om spill i PL. Akkurat nå har uglene reirplassen sin på greina under oss, med en avstand på 3 poeng. Vi har fortsatt våre 50. Begge lag skal være trygge om ikke absolutt alt går gæli, for det er 10 poeng fra uglene og ned til den upopulære streken med 5 gjenstående kamper.

På tokt utafor reiret på Hillsborough har de spilt seg fram til 5-7-8 og 19-25. Altså skårer de lite bortemål, og da hjelper det ikke all verden at de holder rimelig tett bakover. Vi har etter hvert opparbeida oss 10-5-5 og 30-26 på Loftus Road.

Begge lagene har minst 5 mann ute. Vi mangler den vanlige trioen mens Onuoha kun spiller de to siste etter utvisningen sist. Lynch har ny skade, Smith er forhåpentligvis frisk etter sjukdomsforfallet lørdag. 

Ikke den beste statistikken mot uglene, vi har 0-3-3 på de 6 siste. Holloway har heller ikke gjort det skarpt som manager mot uglene. 0-5-8 for 6 ulike klubber er lite verdt på CV`en... 

Ut i fra miserable tall makter vi kun ett poeng. Heldigvis fins det håp i at Loftus Road blir vår poengfangstarena de siste kampene, og i kveld S-K-A-L laget spille for det fantastiske mennesket og den legendariske midtbanespilleren Ray Wilkins sitt gode minne. 

Setter en 20-mynt på 3-1 i dag. Om Mattieu Smith spiller...

 • Razors Edge

  Kampen her bør vinnes...
  ...men vi plasserer Smith på benken...igjen.
  Stå på!)

  2018-04-10 20:30:15
  [Svar]