Av STIAN KARLSEN

Kampen var preget av at det i perioder var store nedbørsmengder, men banen var fullt spillbar og kampen ble da også av brukbar underholdningsverdi i følge rapportene. 

QPR stilte med det som begynner å ligne noe man kan forvente i serieåpningen om 14 dager. Ingram er førstevalget etter at Smithies forsvant til Cardiff tidligere i sommer. Leistner ser ut til å være en god investering og startet matchen på midtstopperplass sammen med Lynch. Bidwell er, og bør være, venstrebacken til McClaren og Kakay spilte på høyresiden i fraværet av en skadet Furlong. Det sies at Kakay imponerte og flere medier mener han var QPR sin beste spiller i dette oppgjøret. 

På midten spilte stort sett kjentfolk fra forrige sesong. Luongo er tilbake og et selvsagt valg sammen med Freeman og Scowen sentralt. Cousins og Eze flankespillere og Smith på topp. 

Dette mannskapet er nok svært nær hva vi kan forvente 4 august mot Preston. Denne gangen gjorde da også McClaren begrenset med bytter. Manning og Washington kom inn en omgang for henholdsvis Luongo og Smith, mens det siste byttet ble utført etter 70 minutter da Cousins måtte vike plass for Osayi-Samuel.

Det var Hoffenheim som startet best og tok en tidlig ledelse ved Otto allerede før tre minutter var spilt. Ingram måtte gi retur på et skudd og Otto var påpasselig fremme på returen og tappet inn ledelse til tyskerne. 

Hoffenheim var best i første omgang, men QPR slettes ikke ufarlige. Smith var nærmest av våre med en heading centimeter utenfor etter fint forarbeid av Bidwell og Freeman. 

12 minutter etter pause skulle denne Otto gjøre livet surt for QPR igjen. Denne gang på akrobatisk vis på bakre stolpe. Det så ut til å gå mot et (forutsigbart?) tap i Tyskland, men det var før himmelen åpnet seg. Rundt timen spilt så fosset nedbøren ned i strie strømmer, og det så åpenbart ut til at våre gutter trivdes med dette. 

De tok over kampen og begynte å sakte men sikkert å nærme seg en redusering. Reduseringen kom etter en dødball fra Freeman i det 80 minutt. Nyervervelse og tysker Toni Leistner fikk pannebrasken på ballen og styrte den nydelig i lengste hjørnet. Leistner kan vise seg å bli et farlig våpen på dødballer. 

Oppglødd av scoringen jaktet QPR på utligningen. 88 minutter var spilt da Leistner igjen skapte kaos i Hoffenheim-forsvaret, noe som gjrde at ballen landet veldig gunstig for innbytter Ryan Manning. Han banket ballen opp i nett-taket og etter jubelscenene og bedømme så betød dette faktisk litt... 

U R`sss

Hoffenheim-QPR 2-2 (1-0)
Mål: Otto (3,57) Leistner (80), Manning (88) 

QPR: Ingram, Kakay, Leistner, Lynch, Bidwell, Scowen, Luongo (Manning 46), Cousins (Osayi-Samuel 70), Eze, Smith (Washington 46), Freeman.