Av EVEN LÜBECK

Meldingen om uttaket kom sent lørdag kveld. Dette er første gang QPR har en engelsk landslagsspiller siden Les Ferdinand i 1995!

Mange trodde nok at vår neste engelske landslagsspiller skulle bli Charlie Austin, men etter at Fraser Forster skadet seg mot Burnley på lørdag har vår 35-årige ringrev kalt inn.
Robert har tidligere 12 landskamper for "Three Lions", men undertegnede (Even Lübeck) tviler på at sisteskansen til QPR kommer til å få noe spilletid.

Joe Hart har nemlig vært i eventyrlig form i det siste og sto en kamp mot Barcelona i midtuken som hadde gitt han 10 på børsen. Om ikke Hart skader seg - enten på trening eller i kamp - blir det nok ikke noe spilletid for Robert. Hadde det vært EM-kvalik mot Italia og privatkamp mot Litauen kunne det vært annerledes mtp. prøve nye spillere, men siden privatkampen er mot et såpass godt landslag som Italia, tviler undertegnede på at han får spilletid. Men uansett er det veldig gøy at han har blitt tatt ut foran f.eks West Bromwich-keeper Ben Foster og ikke minst så er det - veldig fortjent. Han har stått noen ekstreme kamper for QPR denne sesongen og har i flere tilfeller vært en reddende engel!

Gratulerer Robert, og sørg for tre poeng mot Everton!