Etter exit i FA-cupen skulle vi «reise» kjerringa mot Blackburn på Ewood Park. En arena vi ikke har tatt tre poeng på i dette årtusenet. 1999 var sist gang...

Warburton gjorde noen endringer. At Lumley ble benket for Kelly var ingen overraskelse. Backrekka var heller ingen overraskelse med Kane og Wallace på hver sin back og Masterson og Hall som stoppere.

Geoff Cameron og Luke Amos skulle balansere midtbanen, mens trekløveret Chair, Eze og Bright Osayi-Samuel var gutta som skulle gi kreativ støtte til en ensom Hugill på topp.

Blackburn tidlig i ledelse
Det tok 10 minutter før første scoringen kom. QPR la litt press på hjemmelaget for første gang i kampen og ble nådeløst stoppet på en effektiv kontring.

Armstrong fikk en lang ball fra høyre og tok den ned mellom Hall og Kane på 25 meter. Kane rygger, Armstrong vender opp og går inn i midten av banen. Hall rygger og inviterer Armstrong på skuddhold. Han nøler ikke og curler ballen i Kelly sitt venstre hjørne med høyrefoten til 1-0.

To forsvarsspillere som ikke blir enige og begge rygger. Kane skulle vært i duellen først og Hall gjorde en dårlig vurdering ved å falle av i etterkant. Dårlige vurderinger som totalt sett utgjør krise forsvarsspill.

Like etter er det nesten 2-0 da Kelly redder ballen fra å gå til corner. Kelly blir liggende å sprelle på utsiden av banen, mens ballen er fri. Fra død vinkel så avsluttes det slik at ballen triller på linjen før den blir klarert. QPR heldige som slipper med skrekken.

Like langt midtveis i 1 omgang
Utligningen kom halvveis i omgangen. Lang ball til Hugill som vinner sin hodeduell midt på banehalvdelen til Blackburn. Chair er på farten og headingen til Hugill blir en gjennombruddspasning. Hugill setter fart mot mål etter duellen, og Chair har sett ham i «blindsonen» og serverer pasningen på tvers.

Førstetouchen er langt fra perfekt fra Hugill, men akkurat god nok til at han rekker ballen rett før keeper Walton og chipper den elegant i mål.
Glimrende scoring og en strøken målgivende fra Chair. 1-1

2-1 etter halvtimen
Blackburn tar tilbake ledelsen når halvtimen passeres av matchen, denne gangen etter corner. Nok en gang er markeringsspillet horribelt av QPR. På bakre stolpe kommer en helt upresset Lenihan opp og kan stange inn 2-1. Lenihan stod fri fra corneren ble slått frem til han enkelt stanget inn ledelsen. Hvorfor lar vi slik skje?

Bright straffe?
Rett før hvilen går Bright Osayi-Samuel, som hadde vært en håndfull for Blackburn-forsvaret, i bakken etter en av sine mange raid i feltet. Ser med blåhvite øyne ut til å være straffespark, men dommeren vinker spillet videre.

Lagene går i garderoben med det som skal bli sluttresultatet. 2-1.

Dominans i banespillet
Etter hvilen er det nesten bare ett lag på banen. QPR dominerer oppgjøret, men sliter med å spille seg til målsjanser.

Nærmeste vi kommer utligning er en heading fra Bright Osayi-Samuel når timen er spilt. Kross fra Kane og heading fra 8 meter som går en drøy meter på utsiden av målet til Walton.

Warburton bytter inn Pugh og Shodipo for Chair og Amos, uten at det endrer kampbildet. QPR spiller til tider veldig fin fotball, ruller opp på sidene og hat gode kombinasjoner samt enkeltspillere som kan gjøre ting selv. Denne kvelden stoppet det opp i siste tredjedelen av banen og det ble knapt skapt sjanser til tross for stort spillemessig overtak de siste 45 minuttene.

Savnet vi Nahki Wells. Ja, vi gjorde nok det...

Spillerprestasjoner
Igjen er Masterson solid i de bakre rekker. Den høyreiste unggutten har imponert de siste kampene og var den i backrekka som var best også i denne matchen. Bright er igjen solid, spesielt når han utnytter sin enorme hurtighet. Eze virker litt sliten, og har ikke samme momentumet som på sitt beste. Likevel ok kamp. Hugill gjør en solid jobb på topp.

Syntes Luke Amos er litt skuffende, også i denne matchen. Så mye spilletid han har fått så burde han vist mer. Legger ned en ok innsats, men mangler x-faktoren som gjør at man faktisk har lyst til å gjøre låneavtalen om til en permanent signering. Ser ikke konturene av en spiller som Tottenham kommer til å bruke i fremtiden.

Blackburn-QPR 2-1 (2-1)
Mål: Armstrong (10), Hugill (22), Lenihan (30)