JANUARQUIZ

Nettquizen har ligget nede det siste halve året, men fortvil ikke. Muligheten til å vinne premier gjennom kompetanse om klubb og klubbhistorie er nå tilbake.

 QPRNorwaylogo_182x179

Av DAG HÅKON HELLEVIK

Konseptet er det samme gamle. Vi deler ut en premie for den deltakeren som scorer flest poeng gjennom hele spørsmålsserien, samt en til en deltaker som trekkes ut blant alle med minst ett riktig svar.

Utgangspunktet vårt denne gangen er QPRs politikk om at vi ikke lenger skal rekruttere gamle eller middelaldrende veteraner, men de unge og sultne gutter som har noe å bevise. Det klassiske eksemplet på det vi ikke vil ha er tidligere Champions League-vinner Jose Bosingwa, som løp raskere til og fra banken enn han gjorde til og fra eget felt da han for noen år siden lot som om han spilte sideback i en forsvarsrekke som lot som om den forsvarte målet vårt.

Likevel er det folk i dagens QPR-stall som har spilt Champions League, og da er vi fremme ved månedens oppgave:

Oppgi en spiller som har spilt obligatorisk ligakamp for QPR i 2017/18 og som dessuten har spilt kamp i Champions League - kvalifisering eller hovedturnering - i løpet av sin karriere. Oppgi også hvilken klubb han spilte Champions League for, og i hvilken sesong!

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter sesongslutt. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2018/19. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen, så har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2017/18. 

Svarfristen denne gangen er onsdag 31. januar 2018  

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) JANUARQUIZ (ett ord!!!) i emnefeltet