Av STIAN KARLSEN

Jordan Cousins er en signering som passer den identiteten QPR ønsker å skape som hånd i hanske. Ung, relativt rimelig og med god erfaring fra championship. Her er det god grunn til å ha forventninger. 

Kun Charlton Athletic
Cousins kommer fra Charlton, som rykket ned fra championship forrige sesong, og har 125 kamper og syv mål for klubben siden han debuterte i 2013. Charlton er den eneste klubben Cousins har spilt for i sin karriere. Han har de to siste sesongene blitt kåret til "Årets spiller" i Charlton. 

Mange klubber har vist interesse for Cousins etter at det ble klart at Charlton rykket ned, men nå har altså QPR trukket det lengste strået i kampen om underskriften. 

£1,2 millioner
Overgangssummen klubbene er enige er på £1,2 millioner, med muligheter for totalt £1,4 millioner i klausuler som inngår i avtalen. Han har signert en kontrakt som binder ham til loftus Road i tre sesonger. 

Jimmy Floyd Hasselbaink strålende fornøyd
JFH beskriver Cousins som en typisk boks-til-boks spiller som også har kvaliteten til å sette ballen i mål. 

- Når jeg kom til QPR så snakket jeg om hvilke type spillere jeg ønsket til klubben. Jordan passer den beskrivelsen perfekt. Han er ung, sulten, har erfaring fra nivået og alle muligheter til å utvikle seg videre i QPR. 

- Han er en spiller som vi har hatt på radaren lenge og jeg er sikker på at fansen vil ønske ham hjertelig velkommen til klubben sammen med meg

Jordan Cousins
Cousins mener dette er det riktige tidspunktet for ham til å gå videre i karrieren. 

- Dett er er en ny start for meg og jeg skal gripe denne muligheten med begge hendene. At det er en så stor klubb som QPR er en stor glede for meg. Jeg snakket lenge med manageren og vi deler samme tanker om hvordan fortball bør spilles. 

- Jeg vet han kikker etter en sentral midtbanespiller og jeg er spent på å ta på meg QPR-trøya og vise fansen hva jeg er god for. 

- Jeg legger all min innsats og og er totalt dedikert til fotballen. Jeg ønsker å bli så god som overhodet mulig, og forhåpentligvis vil jeg spille den beste fotballen i min karriere i QPR. 

Velkommen skal du være Jordan!

U R´sss